Lewandowski a vorbit cu presa după victoria cu 1-0 a lui Bayern în fața celor de la Paris Saint-Germain prin care a cucerit pentru a șasea oară trofeul UEFA Champions League. Carragher era prezent în studio-ul CBS Sports și după ce a dezvăluit că a studiat poloneza la școală, a decis să încerce să traducă interviul.

Totuși, în această traducere s-au ”strecurat” și câteva complimente pentru Jurgen Klopp precum și o mică ”săgeată” către atacantul celor de la Inter, Romelu Lukaku.

Champions League
S-au tras la sorți grupele UEFA Champions League! Grupă infernală pentru Mircea Lucescu
IERI LA 13:20

Traducerea lui Carragher a stârnit râsete în studio

”Cel mai frumos sentiment din viața mea. Nu pot să cred că s-a întâmplat după ce am pierdut finala din 2013 împotriva lui Bayern. De data asta a câștigat-o. A dat vina pe Klopp pentru asta. Este dezamăgit că nu a marcat, simte că asta i-ar fi adus Balonul de Aur”, a afirmat Carragher.

”Cred că asta devedește că eu sunt cel mai bun nr. 9 și nu Lukaku”, a completat Carragher, în glumă.

Roberto Martinez, selecționerul Belgiei, a fost și el prezent în studio: ”Fusese convingător până când a zis de Lukaku!”, a afirmat el, ironic. Lewandowski a câștigat UEFA Champions League, culminând un sezon excelent în care a marcat de 55 de ori.

Champions League
Fotbalistul refuzat de FCSB va juca în grupele Champions League! Echipa sa a bifat o premieră
IERI LA 06:33
Champions League
Lucescu şi Dinamo Kiev, în grupele Champions League! Performanţă istorică pentru Ferencvaros
IERI LA 21:56