Atletico Madrid a fost învinsă de Chelsea cu 3-0 la general (1-0 în tur/2-0 în retur) și a fost eliminată din optimile UEFA Champions League. Luis Suarez, atacantul spaniolilor, n-a strălucit în partida retur de pe Stamford Bridge și a fost schimbat de Diego Simeone în minutul 58.
Decizia tehnicianului argentinian nu i-a convenit deloc lui Suarez, care a răspuns printr-un zâmbet ironic, în timp ce mergea către banca de rezerve.
Atacantul uruguayan a avut o evoluție ștearsă, reușind să atingă mingea de 19 ori și să-și creeze o singură ocazie periculoasă la poarta lui Chelsea.
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo s-a speriat groaznic, nevâzându-l pe fanul intrat pe teren la United - Atalanta
IERI LA 08:53
Suarez a părăsit terenul după aproape o oră de joc, înlocuit de Angel Correa, și a ajuns la 25 de meciuri consecutive fără gol marcat în deplasare, în Champions League.

Simeone n-a fost surprins de reacția ironică a lui Suarez, după ce uruguayanul a fost înlocuit în Chelsea - Atletico

La finalul meciului de la Londra, Diego Simeone a fost întrebat despre reacția ironică a lui Suarez, iar tehnicianul argentinian a lăsat de înțeles că n-a fost surprins.
Simeone a explicat și de ce a decis să-l înlocuiască pe cel mai bun marcator al lui Atletico din actualul sezon:
"Este normal ca jucătorii să fie supărați în momentul în care îi scoți de pe teren. Am vrut să schimbăm ceva pe faza ofensivă și să găsim o altă abordare de atac. Nu caut scuze.
Chelsea a meritat să iasă învingătoare din dubla manșă. Meciul tur a fost echilibrat, dar au reușit să înscrie un gol. Astăzi au fost mai buni și au meritat să câștige. Am încercat să marcăm, dar nu am fost la cel mai bun nivel în faza ofensivă, în ciuda efortului depus", a spus Diego Simeone.
De-a lungul carierei, Luis Suarez a marcat 26 de goluri în UEFA Champions League, în tricoul celor de la Barcelona și Ajax. Uruguayanul n-a reușit să înscrie în prestigioasa competiție și în tricoul lui Atletico, în cele 6 apariții din actualul sezon.
Liga Campionilor UEFA
"Nagelsmann e foarte bolnav, dar are în continuare un creier grozav!". Dezvăluirea secundului
IERI LA 06:09
Liga Campionilor UEFA
Bayern, cel mai bun start din istorie în Champions League. Cum arată cotele la câștigarea trofeului
IERI LA 05:46