Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ce se întâmplă cu returul dintre City și Real Madrid după ce Mariano Diaz a fost depistat pozitiv

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/07/2020 la 15:30 GMT+3

Presa din Anglia informează că există îndoieli puternice privind disputarea returului dintre Manchester City și Real Madrid după ce Mariano Diaz a fost confirmat cu coronavirus.

mariano diaz

Credit imagine: Getty Images

Jurnalistul spaniol de radio Fernando Burgos a fost primul care a informat că un jucător de la Real Madrid a fost confirmat cu coronavirus iar ulterior Real Madrid a confirmat oficial că este vorba de Mariano Diaz.
Burgos a precizat apoi pe Twitter că, în opinia sa, returul dintre Manchester City și Real Madrid nu mai are nicio șansă să se dispute: ”Meciul cu Manchester City este pierdut”.
Lotul lui Real Madrid a fost exceptat de la regulile stricte ale guvernului britanic care precizau că oricine vine din Spania trebuie să intre în carantină 14 zile. Însă vestea că există un caz de coronavirus la club ar putea schimba cu totul situația iar returul este în pericol, informează cei de la Manchester Evening News.
Conform informațiilor inițiale din presa spaniolă, jucătorii Realului au fost testați după ce s-au întors la antrenamente după câteva zile libere, astfel că este posibil ca Mariano să nu fi intrat neapărat în contact cu colegii săi. Dar cum turneul final al Champions League va începe la Lisabona în săptămâna de după returul lui Manchester City cu Real, UEFA are o decizie extrem de importantă de luat.
Real Madrid a confirmat oficial că este vorba despre Mariano Diaz: ”După testele pentru COVID-19 de ieri, jucătorul nostru Mariano Diaz a fost confirmat cu coronavirus. El se află într-o stare de sănătate bună acasă și respectă normele de izolare”, se arată în comunicatul clubului.
După ce a luat titlul în La Liga, jucătorii de la Real Madrid au primit câteva zile libere, însă acum s-au întors la antrenamente, pentru pregătirea returului cu City, din optimile Ligii Campionilor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo