Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cele două echipe care o pot opri pe Manchester City din drumul către trofeul Champions League

Cosmin Cioboata

Actualizat 25/02/2021 la 10:34 GMT+2

Manchester City s-a impus în deplasare cu Borussia Monchengladbach, scor 2-0, în turul optimilor UEFA Champions League și este cu un pas în sferturi. Bernardo Silva și Gabriel Jesus au marcat golurile liderului din Premier League, într-o seară în care tactica lui Pep Guardiola a funcționat din nou perfect.

Pep Guardiola

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a obținut o victorie importantă, scor 2-0, împotriva Borussiei Monchengladbach, pe stadionul Puskas Arena, din Budapesta.
Bernardo Silva a delocat tabela în minutul 29, după o pasă oferită de Cancelo. Același Silva a pasat decisiv la jumătatea reprizei secunde, când Gabriel Jesus a stabilit scorul final.
În urma victoriei din Ungaria, trupa lui Pep Guardiola a făcut un pas uriaș spre calificarea în sferturile Champions League.
Manchester City este văzută drept mare favorită la cucerirea prestigiosului trofeu, pe care Guardiola l-a câștigat de 2 ori de-a lungul carierei de antrenor, pe vremea când se afla la Barcelona.

Rio Ferdinand: "Doar Bayern Munchen și PSG o mai pot opri pe Manchester City!"

Rio Ferdinand consideră că Manchester City are o șansă foarte mare să câștige în premieră trofeul Champions League.
Legendarul fundaș al rivalei Manchester United este de părere că singurele două echipe care îi pot încurca pe "cetățeni" din drumul către gloria europeană sunt Bayern Munchen și PSG, finalistele din ediția precedentă.
"Bayern are foarte mare experiență și calitate în joc. La fel și PSG. Întrebarea este dacă o vor invita pe City să atace, cu fundașii laterali avansați. În această situație, rămâne de văzut cum va reacționa City: dacă va aborda un stil defensiv sau va ataca. Ar fi o luptă pe cinste împotriva unor jucători precum Mbappe sau Neymar", a spus Rio Ferdinand, pentru BT Sport.
De cealaltă parte, Owen Hargreaves, fostul mijlocaș de la Manchester United, nu crede că există vreo echipă care poate s-o oprească pe City în actualul sezon de Champions League:
"Nu văd cine ar putea să-i împiedice. Numai ei înșiși s-ar putea încurca, din cauza greșelilor și accidentărilor... dar nu cred că va fi cazul", a spus Hargreaves.
Manchester City se descurcă excelent și în Premier League. Trupa lui Guardiola se află pe primul loc, cu un avans de 10 puncte față de locul secund, cu 13 etape rămase până la finalul sezonului.
Pentru "cetățeni" urmează duelul cu West Ham, din campionat, programat sâmbătă (ora 14:30). Partida de pe Etihad va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1 și Eurosport Player.
program Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo