Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a trimis la UEFA lista jucătorilor pentru meciul cu FC Floriana, din UCL. Singura absență

Cosmin Cioboata

Actualizat 18/08/2020 la 10:58 GMT+3

CFR Cluj se pregătește pentru meciul cu FC Floriana din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. Campioana României va juca prima partidă europeană a sezonului în Malta, miercuri (ora 22:00), livetext pe Eurosport.ro.

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Dan Petrescu a finalizat lista jucătorilor pe care îi va putea utiliza în duelul cu FC Floriana, iar Damjan Djokovic este singurul absent. Mijlocașul croat încă se reface după ce a fost infectat cu Covid-19, așa că tehnicianul CFR-ului nu se va putea baza pe serviciile sale.
Păun și Sandomierski, alți jucători testați pozitiv cu Covid-19 luna trecută, s-au vindecat complet și vor face deplasarea în Malta. De asemenea, Cristi Bălgrădean va putea bifa în Malta primul său meci oficial pentru ardeleni.
Iată lista cu jucători trimisă de CFR Cluj la UEFA:
  • Portari: Sandomierski, Bălgrădean, Rus, Hindrich
  • Fundași: Burcă, Ciobotariu, Susic, Boli, Vinicius, Cestor, Camora
  • Mijlocași: Chipciu, Petrila, Aurelio, Bordeianu, Itu, Deac, Perreira, Hoban, Păun, Golofca
  • Atacanți: Rondon, Costache, Omrani, Joca, Fica

CFR Cluj l-a transferat pe Debeljuh, golgheterul lui FC Hermannstadt

Cu câteva zile înaintea duelului din Malta, campioana l-a transferat pe Gabriel Debeljuh (23 de ani), atacantul croat de la FC Hermannstadt.
Dorit intens de mai multe echipe din Liga 1, printre care și FCSB, Debeljuh a fost convins în cele din urmă de CFR Cluj, formație care avea nevoie disperată să umple golul lăsat în faza ofensivă de plecarea lui George Țucudean. Atacantul croat este primul jucător transferat de trupa lui Dan Petrescu în această vară, având în vedere că goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, cealaltă achiziție a clujenilor pentru sezonul următor, a semnat încă din iarnă.
La numai 23 de ani, atacantul croat a fost golgheterul lui FC Hermannstadt în sezonul recent încheiat din Liga 1, reușind să înscrie 13 goluri în 32 de apariții din toate competițiile.
Debeljuh nu va face deplasarea în Malta, pentru primul meci al CFR-ului din preliminariile UEFA Champions League. Meciul cu FC Floriana se va desfășura în manșă unică, la fel ca toate celelalte tururi preliminarii din cupele europene din acest sezon, ca urmare a pandemiei de coronavirus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo