Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Haaland, eroul serii la Dortmund. Atletico merge pe Anfield în avantaj

Vlad Dumitrescu

Actualizat 18/02/2020 la 23:58 GMT+2

Borussia Dortmund a învins-o pe PSG grație unei duble a lui Erling Haaland. Norvegianul a înscris de 10 ori în șapte partide în acest sezon de Champions League și este golgheterul competiției alături de Robert Lewandowski. În celălalt meci al serii, Atletico Madrid a învins-o pe Liverpool după golul înscris de Saul.

Erling Haaland - Borussia Dortmund-PSG Champions League 2019-20

Credit imagine: Getty Images

Atletico Madrid - Liverpool 1-0

FINAL DE MECI! Atletico Madrid o învinge pe Liverpool într-un meci în care echipa lui Jurgen Klopp a avut mari probleme în a-și creea ocazii. Elevii lui Simeone au reușit să anihileze forța ofensivă a cormoranilor și au absorbit fără probleme presiunea lui Liverpool. Așadar spaniolii merg pe Anfield cu un avantaj minor, dar neașteptat.
Min 25. Liverpool controlează în mare parte meciul fără să își creeze ocazii importante însă - niciun șut pe poartă până acum pentru cormorani. De cealaltă parte, echipa lui Simeone pare mereu pregătită să lovească pe contraatac - și-a creat deja două ocazii mari. Pare că aceasta va fi partitura pentru restul partidei.
Min. 5. GOL ATLETICO MADRID! Gazdele deschid scorul după un corner la care mingea se lovește de Fabinho și ajunge la Saul, care nu ratează dintr-o poziție ideală. Început de meci perfect pentru echipa lui Diego Simeone.
Iată cum au fost întâmpinați la sosirea la stadion jucătorii lui Atletico Madrid:
Echipele de start
Liverpool: Alisson - Trent Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Fabinho, Henderson, Wijnaldum - Mane, Salah, Firmino
Atletico Madrid: Oblak - Vrsaljko, Felipe, Savic, Lodi - Koke, Saul, Thomas, Lemar - Correa, Morata
Prima manșă a optimilor UEFA Champions League debutează în această seară cu duelul dintre Atletico Madrid și Liverpool. Campioana Europei se întoarce pe Wanda Metropolitano, stadionul, unde, în luna mai a anului trecut își adjudeca trofeul într-o finală câștigată împotriva lui Tottenham, scor 2-0.
În acest moment, Atletico se află pe poziția a patra, cu 40 de puncte în 24 de meciuri, la două puncte în spatele lui Getafe, revelația campionatului spaniol. Atletico Madrid are a doua defensivă din campionat, cu doar 17 goluri primite, unul mai mult decât „vecinii” din oraș și veșnica sa rivală, Real Madrid. În schimb, când vine vorba de ofensivă, elevii lui „Cholo” Simeone se află doar pe poziția a 12-a, cu doar 25 de goluri înscrise în 24 de meciuri.
Liverpool vine după o serie impecabilă în campionat, cu 25 de victorii din 26 de meciuri. Singura „scăpare” a trupei lui Jurgen Klopp a fost egalul cu Manchester United de pe Old Trafford.În rest, „cormoranii” au învins tot și au acumulat deja 76 de puncte. În joc mai sunt puse 36 de puncte, deci Liverpool poate ajunge la cota 112, un record greu de imaginat la început de sezon.
Copertina Icardi Haaland

Borussia Dortmund - PSG 2-1

FINAL DE MECI! Borussia Dortmund învinge meritat în această seară. PSG a făcut un meci șters și dezamăgitor. Tuchel a ales să îi țină pe bancă pe Cavani și Icardi în condițiile în care echipa sa era dominată. Totuși, narativa acestei partide a fost dominată de puștiul minune al fotbalului mondial - norvegianul Erling Haaland, cel care a ajuns la 10 goluri în șapte meciuri în această ediție de UCL. Haaland a făcut dubla și a adus victoria pentru echipa lui Lucien Favre.
Min. 77 GOOOOL BORUSSIA DORTMUND! Erling Haaland trimite un șut imparabil și face 2-1 pentru gazde. Norvegianul are 10 goluri în 7 meciuri în acest seozn de Champions League.
Min 76. GOL PSG! După o fază superbă individuală a lui Mbappe, Neymar îl învinge pe Burki și aduce egalarea pentru parizieni.
Min 69. GOL Borussia Dortmund! Deschide scorul - cine altcineva - decât Erling Haaland!
Fanii Borussiei au pregătit, ca de obicei, o atmosferă incendiară:
Echipele de start
Borussia Dortmund: Burki - Hummels, Zagadou, Piszczek - Guerreiro, Witsel, Can, Hakimi - Sancho, Haaland, Hazard
PSG: Navas - Kurzawa, Silva, Kimpembe, Meunier - Gueye, Marquinhos, Verratti - Neymar, Mbappe, Di Maria
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol