Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

RB Leipzig, victorie la limită cu Manchester United, după ce trupa lui Nagelsmann a condus cu 3-0

Cosmin Cioboata

Actualizat 08/12/2020 la 23:54 GMT+2

Cele mai noi informații despre meciurile din această seară din UEFA Champions League sunt aici.

Bruno Fernandes of Manchester United looks dejected during the UEFA Champions League Group H stage match between Manchester United and Paris Saint-Germain at Old Trafford

Credit imagine: Getty Images

RB Leipzig - Manchester United 3-2

FINAL de meci! Manchester United avea nevoie în această seară de un rezultat de egalitate pentru a merge mai departe în UEFA Champions League, însă băieții lui Ole Gunnar Solskjaer nu au avut nicio soluție în fața germanilor de la RB Leipzig, antrenați de Nagelsmann. Angelino a deschis scorul încă din minutul al doilea, dintr-o pasă a lui Sabitzer. Apoi, Haidara a a dublat avantajul din pasa lui Angelino.
Germanii au avut și un gol anulat de VAR, în minutul 30. Totuși, băieții lui Nagelsmann nu s-au oprit la 2-0. Kluivert, care a fost introdus în teren în minutul 56, în locul lui Olmo, a făcut 3-0 în minutul 69, din pasa lui Angelino. În minutul 80, Bruno Fernandes a înscris din penalty, iar două minute mai târziu, germanii au comis-o și au înscris în propria poartă.
Min 82. AUTOGOL RB Leipzig! Germanii au condus cu 3-0, iar acum tremură pentru calificare pe teren propriu, cu Man United.
Min 80. GOL Manchester United! Diavolii roșii înscriu golul de onoare în minutul 80 prin Bruno Fernandes, din penalty.
Min 69. GOOOOOOOL RB Leipzig! Kluivert înscrie al treilea gol al meciului dintr-o pasă a lui Angelino.
S-a reluat meciul din Germania!
Pauză! RB Leipzig intră la vestiare cu 2-0, grație golurilor marcate de Angelino și Haidara.
Min 30. Germanii au înscris din nou, dar VAR a intervenit și a anulat reușita gazdelor.
Min 13. GOOOL RB LEIPZIG! Haidara dublează avantajul gazdelor! Început de coșmar pentru diavoli - apărarea a fost sub orice critică până acest moment, aduce aminte de meciul de la Istanbul.
Min 10. Meciul s-a calmat și United a avut mai multă posesie. O singură semi-ocazie creată, însă Greenwood a șutat mult prea slab dintr-o poziție foarte bună.
Min 2. GOOOL RB LEIPZIG! Angelino a deschis scorul după un șut la colțul lung din interiorul careului. Început perfect de meci pentru nemți.
Min 1. A început partida din Germania!
Echipele de start
RB Leipzig XI: Gulácsi; Mukiele, Orban, Konaté, Angeliño; Haidara, Kampl, Sabitzer; Nkunku, Dani Olmo; Forsberg.
Man Utd XI: De Gea; Wan-Bissaka, Maguire, Lindelöf, Shaw; McTominay, Matic; Telles, Bruno Fernandes, Greenwood; Rashford

RB Leipzig – Manchester United, meci decisiv pentru "diavoli"

După ce le-a învins pe PSG și RB Leipzig, United părea aproape calificată. Numai că între timp diavolii au pierdut cu PSG acasă și mai ales nu au luat niciun punct de la Istanbul Basaksehir. Drept urmare, meciul din deplasare de la RB Leipzig din această seară a devenit decisiv.
PSG nu va avea probleme acasă cu Istanbul Basaksehir, astfel că United are nevoie de un egal pentru a merge mai departe. De la englezi vor lipsi Edinson Cavani și Anthony Martial, dar Solskjaer a declarat că își pune toată încrederea în Mason Greenwood.
Mai relevant însă, diavolii vin la această partidă după declarațiile remarcabile ale lui Mino Raiola, cel care a anunțat ieri că Pogba va pleca de pe Old Trafford. Va fi interesant de văzut dacă francezul va mai fi folosit de Solskjaer.

Barcelona – Juventus. Messi vs Ronaldo

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo se vor întâlni din nou pe Camp Nou, la meciul dintre Barcelona și Juventus. Ambele echipe sunt deja calificate, astfel că atenția tuturor va fi către cele două staruri.
Ronaldo și Messi nu s-au mai întâlnit direct de peste doi ani, pe vremea când Ronaldo juca la Real Madrid. Ronaldo a lipsit de la meciul din tur fiind infectat cu coronavirus.
În cele 35 de meciuri în care s-au întâlnit direct, Messi a ieșit învingător de 16 ori, Ronaldo de 10 ori și în nouă ocazii meciurile s-au încheiat la egalitate.

Situația la zi a grupelor Champions League:

Grupa E: Chelsea (13 puncte) vs Krasnodar (4), Rennes (1) vs Sevilla (10)
  • Chelsea e calificată din postura de câştigătoare a grupei.
  • Sevilla merge mai departe de pe locul secund.
  • Krasnodar are biletele de Europa League asigurate.
  • Rennes va termina pe locul 4.
Grupa F: Lazio (9) vs Club Brugge (7), Zenit (1) vs Dortmund (10)
  • Dortmund e calificată. Va termina pe locul întâi dacă bate pe Zenit sau dacă ambele meciuri din grupă se termină egal. Nemţii pot câştiga grupa şi pierzând, dar cu condiţia ca Lazio să piardă cu Brugge.
  • Lazio merge mai departe în Champions League dacă nu e învinsă de Brugge. Italienii vor câştiga grupa daca îi înving pe Belgieni, iar nemţii fac egal cu Zenit sau dacă fac egal cu Brugge, iar Dortmund e învinsă.
  • Club Brugge va merge în primăvara Ligii cu o victorie pe Olimpico. Belgienii au asigurat locul trei în grupă.
  • Zenit va termina pe 4 indiferent de ce se întâmplă în disputa din Rusia, contra lui Dortmund.
Grupa G: Barcelona (15) vs Juventus (12), Dynamo Kyiv (1) vs Ferencváros (1)
  • Barcelona şi Juventus sunt calificate mai departe, în optimi, "Bătrâna Doamnă" având nevoie de o victorie la cel puţin două goluri pe Camp Nou pentru a câştiga grupa (orice alt scor în afară de 2-0).
  • Dinamo Kiev şi Ferencvaros se luptă pentru locul 3. Echipei lui Lucescu îi e suficient şi un egal, dar nu mai mare de 3-3.
Grupa H: Paris Saint-Germain (9) vs İstanbul Bașakșehir (3), Leipzig (9) vs Manchester United (9)
  • Manchester United va trece mai departe dacă nu pierde la Leipzig. United va termina primul loc dacă va evita înfrângerea, iar PSG nu o va învinge pe Bașakșehir.
  • PSG se califică în primăvara Ligii dacă nu pierde împotriva lui Bașakșehir. Există şansa ca Neymar&Co să meargă mai departe şi cu un eşec, dar doar dacă celălalt joc nu se va încheia la egalitate. Campioana Franţei va termina pe primul dacă va câștiga.
  • Leipzig va merge în optimile Champions League cu un succes contra lui United, sau dacă va remiza și PSG va pierde în fața lui Bașakșehir. Nemţii vor termina primii dacă se impun şi PSG nu.
  • İstanbul Bașakșehir va termina pe locul patru.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo