Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Champions League, semifinale | Mbappe, în lotul lui PSG pentru returul cu Manchester City

Cristian Mihală

Publicat 03/05/2021 la 15:06 GMT+3

După ce a fost incert pentru returul cu Manchester City, din semifinala Ligii Campionilor, deoarece a avut probleme musculare la gamba dreaptă în ultimele zile, Kylian Mbappé a fost anunțat luni dimineață ca făcând parte din lotul lui Paris Saint Germain, care face deplasarea în Anglia.

Kyle Walker (Manchester City), Kylian Mbappé y Neymar da Silva (PSG)

Credit imagine: Getty Images

Vești bune pentru PSG și susținătorii săi. În ultimele zile, Kylian Mbappé a fost afectat de o accidentare la gamba dreaptă, dar face totuși parte din grupul de jucători reținuți de Mauricio Pochettino pentru returul semifinalei Ligii Campionilor, cu Manchester City, de marți seară, anunță publicația francefootball.fr. În tur, campionul mondial a fost aspru criticat pentru prestaţia sa. Nici atunci, Kylian nu era la nivel optim fizic, venind după un meci în care suferise o lovitură puternică.

Pochettino l-a reţinut pe Mbappe în lot pentru returul cu City

Absent sâmbătă din partida împotriva lui Lens, din Ligue 1, câștigată de parsieni cu 2-1, tânărul atacant nu s-a antrenat nici duminică. A existat până în ultima clipă o incertitudine cu privire la prezența sa la Manchester.
Cu toate acestea, antrenorul Mauricio Pochettino a făcut declarații optimiste în conferința de presă de după succesul de la Lens, după care luni dimineața a anuțat lotul, care îl cuprinde și pe starul francez.
Manșa a doua a semifinalei dintre Manchester City și Paris Saint Germain se joacă marți seara, în Anglia, de la ora 22.00. Englezii au câștigat partida tur, de pe Parc de France, cu 2-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo