Revoluția lui Thomas Tuchel pe Stamford Bridge continuă, așadar, neperturbată. Înainte de acest meci, Chelsea nu primise niciun gol timp de 10 ore cu Christensen pe teren, astfel că Tuchel a ridicat semne de întrebare atunci când a hotărât să înceapă returul cu Atletico cu Azpilicueta, Rudiger și Zouma.
Decizia germanului a fost însă, la fel ca toate celelalte de până acum, confirmată de rezultatul meciului. Atletico Madrid a dominat prima parte a meciului, însă fără să își creeze nicio ocazie importantă. Fortăreața Chelsea nu s-a clătinat nicio secundă.
Liga Campionilor UEFA
Solskjaer, încântat de CR7, dar a elogiat un alt jucător de la United: "A fost cel mai bun din lume"
30/09/2021 LA 08:19

Luna de miere continuă pentru Thomas Tuchel

Iar ca în multe ocazii odată cu venirea germanului pe banca tehnică, Chelsea a dublat prestația defensivă excelentă cu o eficiență foarte bună în fața porții. În minutul 34, la primul șut pe poartă al echipei, Hakim Ziyech a convertit o pasă excelentă venită de la Timo Werner, germanul fiind la capătul unei curse amețitoare pe flancul stâng.
Nu a fost cel mai spectaculos meci însă după pauză Chelsea a pus stăpânire pe partidă și a dominat primele 20 de minute, echipa londoneză fiind cea care a dictat ritmul partidei.
Simeone a încercat toate armele disponibile - a făcut patru schimbări în repriza a doua, însă eliminarea lui Savid din minutul 82 a pus capac oricăror speranțe ale spaniolilor. Mai mult, în prelungiri, Emerson a finalizat perfect un contraatac ca la carte al albaștrilor pentru a dubla avantajul lui Chelsea.
Astfel, ”luna de miere” continuă pentru Thomas Tuchel. Germanul este neînvins pe banca lui Chelsea și tocmai a eliminat din Champions League liderul din La Liga.
Liga Campionilor UEFA
"De asta m-am întors!". Ronaldo anunță că Manchester United va domina din nou Europa
30/09/2021 LA 06:10
Liga Campionilor UEFA
"Cu Barcelona, ridicolul e garantat". Presa spaniolă șterge pe jos cu formația lui Koeman
30/09/2021 LA 05:45