Barcelona a învins-o pe Juventus cu 2-0, chiar la Torino, iar Christian Vieri a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei catalane. Evident, fostul mare atacant al Italiei a fost impresionat de Messi, al cărui nivel a fost extrem de ridicat în meciul cu "Bătrâna Doamnă".

"Este un vrăjitor, este Harry Potter-ul fotbalului!", a spus Vieri la CBS Sports.

Liga
Mundo Deportivo: "Neymar nu bluffează!". Brazilianul și Messi vor juca din nou împreună, din vară
ACUM 12 ORE

Italianul a mers și mai departe și a declarat plin de amuzament că atunci când Messi se va retrage, el nu se va mai uita la fotbal și nici nu va mai lucra la vreun post de sport: "Când Messi se va retrage, îmi voi arunca televizoarele. Nu voi mai lucra la televizor, ci mă voi uita la Netflix. Când Messi nu va mai juca, nu va mai fi nimic de văzut. Când ai un asemenea număr 10, e o nebunie. Păcat că nu sunt suporteri pe stadion să vadă la lucru o asemenea echipă."

Vieri: "Nu înțeleg cum au pierdut cu Real Madrid"

Christian Vieri a recunoscut superioritatea netă a Barcelonei în meciul cu Juventus, menționând că diferența de scor ar fi putut fi mult mai mare: "A fost o Barcelona icredibilă. Nu s-a pus problema învingătoarei. Puteau să înscrie lejer 6-7 goluri. Au jucat foarte bine."

Având în vedere că meciul cu Juventus a venit la doar câteva zile de la eșecul Barcelonei în "El Clasico", Vieri a declarat că nu își explică cum catalanii au fost învinși în acea partidă: "Privind meciul împotriva lui Juventus nu înțeleg cum au pierdut cu Real Madrid. Fiecare meci este diferit, dar Barcelona pe care am văzut-o la Torino este incredibilă."

Christian Vieri a avut o carieră impresionantă, jucând la multe echipe mari ale Italiei: Juventus, Milan, Inter, Lazio, Fiorentina, dar și un sezon la Atletico Madrid. A obținut 2 titluri în Serie A alături de Juventus și a câștigat de 2 ori titlul de golgheter. De asemenea, a jucat 49 de meciuri pentru "Squadra Azzurra", pentru care a marcat 23 de goluri.

https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Liga
Președintele interimar al Barcelonei își pune fanii în cap: "Eu l-aș fi vândut pe Messi în vară"
IERI LA 15:05
Champions League
ANALIZĂ EUROSPORT | Căderea Armadei spaniole. Cauze și efecte
IERI LA 06:17