Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Christian Vieri despre Leo Messi: "El este Harry Potter-ul fotbalului"

Nicu Savin

Publicat 30/10/2020 la 13:04 GMT+2

Christian Vieri a folosit cuvinte mari când a vorbit despre Leo Messi după meciul dintre Juventus și Barcelona din Champions League. Angajat la postul CBS Sports, Vieri l-a caracterizat pe starul argentinian ca fiind un adevărat "vrăjitor" pe terenul de fotbal.

Leo Messi, celebrând golul marcat împotriva lui Juventus în Champions League

Credit imagine: EFE

Barcelona a învins-o pe Juventus cu 2-0, chiar la Torino, iar Christian Vieri a avut numai cuvinte de laudă la adresa echipei catalane. Evident, fostul mare atacant al Italiei a fost impresionat de Messi, al cărui nivel a fost extrem de ridicat în meciul cu "Bătrâna Doamnă".
"Este un vrăjitor, este Harry Potter-ul fotbalului!", a spus Vieri la CBS Sports.
Italianul a mers și mai departe și a declarat plin de amuzament că atunci când Messi se va retrage, el nu se va mai uita la fotbal și nici nu va mai lucra la vreun post de sport: "Când Messi se va retrage, îmi voi arunca televizoarele. Nu voi mai lucra la televizor, ci mă voi uita la Netflix. Când Messi nu va mai juca, nu va mai fi nimic de văzut. Când ai un asemenea număr 10, e o nebunie. Păcat că nu sunt suporteri pe stadion să vadă la lucru o asemenea echipă."

Vieri: "Nu înțeleg cum au pierdut cu Real Madrid"

Christian Vieri a recunoscut superioritatea netă a Barcelonei în meciul cu Juventus, menționând că diferența de scor ar fi putut fi mult mai mare: "A fost o Barcelona icredibilă. Nu s-a pus problema învingătoarei. Puteau să înscrie lejer 6-7 goluri. Au jucat foarte bine."
Având în vedere că meciul cu Juventus a venit la doar câteva zile de la eșecul Barcelonei în "El Clasico", Vieri a declarat că nu își explică cum catalanii au fost învinși în acea partidă: "Privind meciul împotriva lui Juventus nu înțeleg cum au pierdut cu Real Madrid. Fiecare meci este diferit, dar Barcelona pe care am văzut-o la Torino este incredibilă."
Christian Vieri a avut o carieră impresionantă, jucând la multe echipe mari ale Italiei: Juventus, Milan, Inter, Lazio, Fiorentina, dar și un sezon la Atletico Madrid. A obținut 2 titluri în Serie A alături de Juventus și a câștigat de 2 ori titlul de golgheter. De asemenea, a jucat 49 de meciuri pentru "Squadra Azzurra", pentru care a marcat 23 de goluri.
Premier League, program etapa 7
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo