Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

City a trecut fără emoții de Gladbach și a obținut calificarea în sferturile Champions League

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/03/2021 la 00:11 GMT+2

Manchester City s-a calificat în sferturile de finală ale UEFA Champions League, după ce a trecut cu 4-0, la general, de Borussia Monchengladbach (2-0 în tur/2-0 în retur).

Kevin de Bruyne (Manchester City)

Credit imagine: Getty Images

Manchester City a repetat rezultatul din tur, scor 2-0, în manșa retur disputată la Budapesta din cauza restricțiilor de COVID-19 din Marea Britanie.
Trupa lui Pep Guardiola a avut o seară liniștită în compania Borussiei Monchengladbach și a reușit să tranșeze soarta calificării încă din primele 20 de minute.
Kevin de Bruyne a deschis scorul în minutul 12, cu o super-execuție. Mijlocașul belgian a trimis un șut violent, de la marginea careului, direct sub bara transversală. În sezonul actual, De Bruyne a contribuit la 22 de goluri în tricoul lui City, în toate competițiile: 6 goluri înscrise și 16 assist-uri.
Ilkay Gundogan of Manchester City celebrates with team mates Phil Foden, Kevin De Bruyne, Joao Cancelo and Riyad Mahrez after scoring their side's second goal during the UEFA Champions League Round of 16 match between Manchester City and Borussia Moenchen

Champions League. Manchester City - Borussia Monchengladbach 2-0 (4-0, la general). Trupa lui Guardiola, calificată fără emoții în sferturi

Liderul din Premier League și-a dublat avantajul în minutul 18, după un contraatac fulgerător. Foden l-a lansat spre careul lui Gladbach pe Gundogan, iar germanul a finalizat ideal.
Cu 4-0 la general, Manchester City n-a mai forțat după pauză, iar trupa lui Guardiola și-a asigurat o calificare facilă în sferturile Champions League.
Liverpool, FC Porto, PSG, Dortmund și Real Madrid sunt celelalte echipe calificate până acum în sferturi. Chelsea - Atletico Madrid și Bayern Munchen - Lazio, ultimele două meciuri rămase din faza optimilor, se vor disputa mâine (ora 22:00) și vor putea fi urmărite în format livetext pe eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo