Bayern Munchen a cucerit pentru a șasea oară trofeul UEFA Champions League după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu 1-0 în finala disputată la Lisabona. Golul decisiv a fost marcat chiar de Kingsley Coman, francezul crescut la academia lui PSG.

Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, este cu siguranță nemulțumit. De când au preluat qatarezii PSG, cucerirea titlului în Ligue 1 a devenit o adevărată formalitate astfel că principalul obiectiv este în mod clar câștigarea UEFA Champions League.

Champions League
Mircea Lucescu, aproape de grupele UCL. Dinamo Kiev s-a impus la Gent. Rezultatele serii
IERI LA 20:11

Primele declarații ale lui Nasser Al-Khelaifi după înfrângerea cu Bayern

”Bineînțeles că suntem triști. Nu uităm lucrurile minunate pe care le-am reușit în acest sezon. Am fi putut să înscriem 2-3 goluri în această finală oricum. Sunt mândru de jucătorii noștri, au făcut o treabă grozavă în această competiție. Am făcut tot ce puteam să câștigăm dar trebuie să acceptăm înfrângerea. Obiectivul nostru rămâne să câștigăm Champions League”, a declarat el.

”După această seară, credem în acel obiectiv mai mult ca niciodată. Suntem foarte aproape. Toată lumea poate să plece cu capul sus. Felicit Bayern Munchen pentru un meci grozav, ei sunt una dintre cele mai bune echipe din lume. Avem nevoie de lucruri mici ca să câștigăm. Aceasta a fost prima noastră finală, pentru a fost a 11-a”, a adăugat Nasser.

”Am avut un sezon grozav cu patru trofee și o finală de UEFA Champions League. Dar toată lumea este dezamăgită și este normal să fie așa, dar am reușit multe lucruri bune. Îmi pare rău pentru suporterii noștri, vom continua să muncim împreună. Vom face totul pentru a câștiga acest trofeu”, a concluzionat el.

Champions League
Play-off-ul Champions League. Slavia Praga, doar egal acasă cu Midtjyland. Toate rezultatele
22/09/2020 LA 20:35
Champions League
S-au stabilit duelurile din turul trei și play-off-ul Champions League. Lucescu, șansă în play-off
01/09/2020 LA 11:49