Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conducerea lui PSG reacționează după eșecul din finala UCL. Ce a declarat președintele clubului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/08/2020 la 07:57 GMT+3

Nasser Al-Khelaifi, președintele celor de la PSG, a oferit primele declarații după ce parizienii au pierdut finala UEFA Champions League.

Nasser Al-Khelaifi

Credit imagine: SID

Bayern Munchen a cucerit pentru a șasea oară trofeul UEFA Champions League după ce a învins-o pe Paris Saint-Germain cu 1-0 în finala disputată la Lisabona. Golul decisiv a fost marcat chiar de Kingsley Coman, francezul crescut la academia lui PSG.
Președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaifi, este cu siguranță nemulțumit. De când au preluat qatarezii PSG, cucerirea titlului în Ligue 1 a devenit o adevărată formalitate astfel că principalul obiectiv este în mod clar câștigarea UEFA Champions League.

Primele declarații ale lui Nasser Al-Khelaifi după înfrângerea cu Bayern

”Bineînțeles că suntem triști. Nu uităm lucrurile minunate pe care le-am reușit în acest sezon. Am fi putut să înscriem 2-3 goluri în această finală oricum. Sunt mândru de jucătorii noștri, au făcut o treabă grozavă în această competiție. Am făcut tot ce puteam să câștigăm dar trebuie să acceptăm înfrângerea. Obiectivul nostru rămâne să câștigăm Champions League”, a declarat el.
”După această seară, credem în acel obiectiv mai mult ca niciodată. Suntem foarte aproape. Toată lumea poate să plece cu capul sus. Felicit Bayern Munchen pentru un meci grozav, ei sunt una dintre cele mai bune echipe din lume. Avem nevoie de lucruri mici ca să câștigăm. Aceasta a fost prima noastră finală, pentru a fost a 11-a”, a adăugat Nasser.
”Am avut un sezon grozav cu patru trofee și o finală de UEFA Champions League. Dar toată lumea este dezamăgită și este normal să fie așa, dar am reușit multe lucruri bune. Îmi pare rău pentru suporterii noștri, vom continua să muncim împreună. Vom face totul pentru a câștiga acest trofeu”, a concluzionat el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo