Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conte nici nu vrea să audă de demitere, după o singură victorie în 7 meciuri! "Ne calificăm!"

Cristian Mihală

Actualizat 04/11/2020 la 08:09 GMT+2

Antonio Conte nici nu vrea să audă de demitere, după eșecul cu Real Madrid. Italianul a scos în evidență aspectele pozitive din jocul cu formația lui Zidane și a punctat că încă e convins că formația sa se poate califica.

Real Madrid - Inter 3-2

Credit imagine: Getty Images

Presiunea e enormă pe Conte, după ce conducerea i-a creat un lot foarte puternic, fără echivalent în ultimii 10 ani pentru echipa de pe Giuseppe Meazza.
Nerazzurri au o victorie în ultimele 7 partide în toate competițiile, iar în presa din Italia se vorbește de înlocuirea tehnicianului cu Allegri. Conte e decis să rămână și a scos în evidență lucrurile pozitive de după confruntarea pierdută la Madrid, cu Real, scor 2-3.
"Rezultatele spun că suntem într-un moment prost, dar mentalitatea există și echipa crește. Nu știu câte echipe au jucat așa la Madrid. Golurile primite în prima repriză au fost două cadouri, trebuie să ne îmbunătățim defensiv, să fim mai atenți. Dar am marcat două goluri și am avut mai multe șanse să facem 3-2. Apoi am suferit. Rezultatele nu recompensează eforturile pe care le depunem, dar în același timp ne arată că suntem pe drumul cel bun, trabuie să fim mai atenți la detalii", a spus Conte la final.

Conte, după Real Madrid - Inter 3-2: "Am crescut mult"

Fără victorie în Champions League după trei etape disputate, Conte rămâne optimist și e convins că locul secund e un obiectiv posibil. Pentru asta e nevoie neapărat de victorie cu Real Madrid, pe Meazza, fiind greu de crezut că în caz de alt rezultat "galacticii" sau Gladbach mai pot fi prinși.
"Inter își urmează drumul. Dacă ne uităm la anul trecut și la anul acesta, am crescut mult la nivel european. Echipa este convinsă de potențialul său. Aceștia sunt pași importanți pentru a crește, trebuie să înțelegem cum și unde mai trebuie lucrat. Suntem amărâți după aceste rezultate, da, dar dacă vom fi atenți la micile detalii, vom ajunge acolo unde ne dorim. Au mai rămas 3 jocuri și avem 9 puncte disponibile. Cred în calificare. Avem nevoie de mentalitatea potrivită și de încredere", a mai spus Conte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo