Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Coronavirus afectează și UEFA Champions League. Măsurile luate de PSG înaintea meciului cu Dortmund

Sebastian Ujica

Actualizat 09/03/2020 la 12:46 GMT+2

Paris Saint-Germain dorea neapărat ca partida retur cu Dortmund să se dispute cu fani în tribune, însă dorința francezilor a rămas neîndeplinită. Meciul se va disputa cu porțile închise din cauza coronavirusului.

Trei jucători de la PSG au avut coronavirus

Credit imagine: Getty Images

Liderul din Ligue 1, Paris Saint-Germain, a luat o serie de măsuri semnificative astfel încât să încerce să înduplece UEFA și autoritățile locale ca partida retur cu Borussia Dortmund din optimile UEFA Champions League să se dispute cu suporteri în tribune, însă într-un final nu a fost îndeajuns iar autoritățile au considerat că este prea periculos ca zeci de mii de oameni să meargă la această partidă.
Roxana Mărăcineanu, ministrul Sportului din Franța, a confirmat că autoritățile nu vor să își asume niciun risc ca virusul să fie răspândit de persoane contagioase.

Ce măsuri propusese PSG

Una dintre aceste măsuri este dezinfectarea întregii arene Parc des Princes, lucru pentru care au angajat o companie specializată numită ISS. Firma a curațat toată arena, inclusiv scaunele, scările, barele de metale, lifturile și toate zonele din arenă.
O altă măsură discutată era ca arena să fie deschisă pentru public cu câteva ore mai devreme decât în mod normal astfel încât să nu existe grupuri mari de oameni care se îndreaptă spre stadion.
Inițial se discuta ca cei de la PSG să fie nevoiți să le transmită fanilor din regiunea Oise, cea mai afectată de coronavirus, că nu le va fi permis accesul pe stadion la partidă iar banii pe bilete să le fie restituiți.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo