Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cotele la câștigarea Champions League, după stabilirea tabloului optimilor

Cristian Mihală

Publicat 16/12/2019 la 13:49 GMT+2

Odată cu tragerea la sorți a optimilor Ligii, specialiștii au schimbat cotele pentru câștigarea trofeului. Manchester City rămâne principala favorită, chiar dacă a căzut cu Real Madrid, însă cota "cetățenilor" a crescut.

Sorteo Champions League

Credit imagine: Getty Images

Conform caselor de pariuri, favorită pentru câștigarea trofeului rămâne Manchester City, dar cota sa a crescut, după ce s-a aflat că va întâlni cea mai titrată formație din istoria competiției (Real Madrid, cu 13 trofee). Dacă formația lui Pep avea înainte de traerea la sorți o cotă de 3, acum aceasta a urcat la 4. Chiar dacă echipa lui Guardiola trece printr-o perioadă mai puțin fastă în Premier League, fiind la 14 puncte de liderul Liverpool, City a reușit să se califice fără probleme în optimile de finală și rămâne una dintre cele mai puternice echipe din Europa.
După City, urmează Liverpool (cota 4,5), actuala deținătoare a trofeului și liderul autoritar din Premier League. Formația lui Jurgen Klopp s-a calificat după o victorie în ultima etapă la RB Salzburg, însă în campionatul intern a impresionat cu adevărat: are 15 victorii din 16 meciuri. În optimi, "Regina Europei" are o misiune dificilă, urmând a întâlni o echipă incomodă, foarte bine așezată în teren de Diego Simeone: Atletico Madrid.
Lyon, care o va întâlni pe Juventus, are cele mai mici șanse să câștige competiția: cotă 200. Asta și pentru că Memhis Depay și Jeff Reine-Adelaide, poate cei mai buni jucători ai echipei, s-au "rupt" ieri și vor pierde aproape sigur tot sezonul.

Cotele pentru câștigarea Champions League, după tragerea la sorți a optimilor

Manchester City - 4
Liverpool - 4,5
Barcelona - 5
PSG - 6
Bayern - 7
Juventus - 12
Tottenham - 20
Real Madrid - 20
Atletico Madrid - 33

Iată tabloul complet al optimilor Champions League:

  • Tottenham - Leipzig
  • Napoli - Barcelona
  • Lyon - Juventus
  • Chelsea - Bayern
  • Atletico - Liverpool
  • Atalanta - Valencia
  • Real Madrid - Man City
  • Dortmund - PSG
*echipele care au terminat pe locul 1 în grupă vor juca partidele retur pe propriul teren
Turul va avea loc la Madrid, pentru că Real s-a clasat pe locul secund în grupa de Champions League. Partidele din optimi vor avea loc pe 18-19/25-26 februarie (turul), respectiv 10-11/17-18 martie (returul).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo