Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cristiano Ronaldo, 750 de goluri marcate în carieră! Reacția minunată a starului lui Juventus

Cosmin Cioboata

Publicat 03/12/2020 la 08:10 GMT+2

Cristiano Ronaldo (35 de ani) este de neoprit, deși a trecut deja de prima tinerețe. Starul portughez a înscris din nou aseară, în Champions League, și a ajuns la o bornă fabuloasă: golul cu numărul 750 din carieră.

Cristiano Ronaldo (Juventus Turin) am Ball

Credit imagine: Getty Images

Juventus s-a impus categoric împotriva lui Dinamo Kiev, scor 3-0, în penultima rundă din grupele UEFA Champions League, marcată și de debutul tânărului fundaș român Radu Drăgușin la prima echipă a campioanei Italiei.
Chiesa a deschis scorul în minutul 21, iar Cristiano Ronaldo a dublat avantajul "bianconerilor" în minutul 57. Dar nu a fost un simplu gol pentru atacantul de 35 de ani.

Cristiano Ronaldo, 750 de goluri înscrise în carieră

Grație reușitei de aseară, Ronaldo a ajuns la 750 de goluri înscris de-a lungul carierei, o bornă pe care numai alți doi jucători au atins-o în istoria fotbalului: Pele (757 de goluri) și Josef Bican (759 de goluri).
A fost al 75-lea gol marcat de CR7 pentru Juventus. Cele mai multe goluri le-a înscris în tricoul lui Real Madrid. Lusitanul a marcat de 450 de ori pentru "galactici", în perioada 2009-2018.
Golurile înscrise de Cristiano Ronaldo de-a lungul carierei:
  • Juventus - 75
  • Real Madrid - 450
  • Manchester United - 118
  • Sporting Lisabona - 5
  • Portugalia- 102

Reacția lui Cristiano Ronaldo, după ce a ajuns la 750 de goluri marcate în carieră

Cristiano Ronaldo a reacționat pe rețelele sociale, la scurt timp după meciul de aseară, fiind extrem de fericit pentru performanța fantastică pe care a bifat-o:
"750 de goluri, 750 de momente de bucurie, 750 de zâmbete aduse pe fețele suporterilor. Le mulțumesc tuturor jucătorilor și antrenorilor care m-au ajutat să ating acest număr uimitor și tuturor adversarilor care m-au făcut să muncesc din ce în ce mai mult în fiecare zi", a scris Cristiano Ronaldo, pe contul de Twitter.
Juventus, deja calificată în optimi după meciul din etapa precedentă, a acumulat 12 puncte în grupa G din Champions League. Barcelona este pe primul loc, cu 15 puncte, în timp ce Dinamo Kiev și Ferencvaros ocupă ultimele două poziții, cu câte un punct.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo