Într-un interviu pentru televiziunea daneză TV3, Wass a analizat această perioadă grea pentru toată lumea. Danezul este blocat în casa sa din Valencia.
Mi-aș dori să fiu acum în Danemarca, alături de familia mea. Soșia și cei doi copii ai mei sunt acolo și mă bucur că este așa. În ciuad distanței, ma bucur că nu suntem împreună. Spania a fost lovită puternic de pandemie, sunt mulți morți, iar spitalele au fost luate cu asalt. Nu pot ieși din casă. Ma vorbit cu familia și prietenii din Danemarca și mă bucur că măcar ei se pot plimba liniștiți pe stradă - Daniel Wass
Danezul și-a adus aminte de meciul de groază din Champions League, Atalanta - Valencia, despre care se spune că a fost focarul pandemiei din coronavirus din nordul Italiei.
Serie A
Ședință de urgență la Juventus, după dezastrul cu Milan. Anunțul făcut de Gazzetta dello Sport
ACUM O ZI
A fost teribil! Mulți dintre jucătorii noștri au fost infectați, iar foarte mulți fani au adus virusul în Spania. O adevărată catastrofă medicală! - Daniel Wass

E Talks. Cei mai buni fundași din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Serie A
Juventus - Milan 0-3! Dezastru pentru Ronaldo&Co, care coboară pe 5. Pirlo, ca şi dat afară
IERI LA 20:36
Serie A
Parma, subordonată pe teren propriu de Atalanta! Meci cu 7 goluri
IERI LA 16:38