Kylian Mbappe a fost de neoprit în meciul câștigat aseară de PSG pe terenul Barcelonei. Francezul a marcat de 3 ori în victoria parizienilor cu 4-1, iar soarta calificării pare pecetluită. Chiar dacă Barcelona a suferit înfrângeri usturătoare în ultimii ani, acestea au avut loc pe terenuri străine, nu pe Camp Nou.
Prin reușitele de aseară, Mbappe a devenit al 2-lea jucător din istorie care reușește un hattrick pe terenul Barcelonei în Champions League. Shevchenko a reușit un hattrick în sezonul 1997, pe când juca la Dinamo Kiev.
De altfel, în istoria modernă a competiției (începând cu sezonul 1992-1993 de când se numește Champions League), doar columbianul Faustino Asprilla mai reușise această performanță, dar pe St James Park (Newcastle), nu pe Camp Nou. Totuși, performanța lui Mbappe este mai importantă, deoarece a venit într-un meci eliminatoriu, nu în faza grupelor cum s-a întâmplat în cazurile lui Shevchenko și Asprilia.
Liga
Pedri, declarații de lider absolut după ce a semnat prelungirea contractului cu Barcelona
ACUM 17 ORE
https://i.eurosport.com/2006/03/18/262886.jpg

Diego Forlan, ultimul om care a dat un hattrick pe Camp Nou

Statisticienii au avut mult de căutat în urmă pentru a ajunge la ultimul om care a reușit ce a reușit Mbappe aseară, adică să marcheze 3 goluri într-un meci pe Camp Nou în calitate de adversar., indiferent de competiție.
Din 2005 nu se mai întâmplase acest lucru, iar autorul fusese Diego Forlan. Uruguayanul juca la Villarreal și marcat toate golurile echipei sale într-un egal spectaculos (3-3) pe terenul Barcelonei, în penultima etapă a sezonului 2004-2005. Catalanii câștigau titlul în acel an, iar Villarreal avea să termine pe locul 3, dar golurile marcate pe Camp Nou i-au adus lui Forlan titlul de golgheter (25 de goluri), depășindu-l la limită pe Samuel Eto'o.
Liga
Bartomeu dă de pământ cu noua administrație de la Barcelona: "Cum să-l lași pe Messi să plece?!"
ACUM 20 ORE
Liga
Un nou "caz Messi" la Barcelona! Laporta nu reușește să convingă un star să rămână pe Camp Nou
IERI LA 17:12