Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dennis a sărbătorit ca Ronaldo după golurile marcate pe Bernabeu: “Am vrut să le arăt asta”

Irina Aldea

Actualizat 07/10/2019 la 18:43 GMT+3

Emmaneul Dennis, atacantul nigerian al lui Brugge, a fost eroul meciului din runda a doua a UEFA Champions League. El a înscris de două ori în poarta lui Courtois. Portarul belgian a fost înlocuit la pauză de Areola, care a avut câteva intervenții salvatoare în partea a doua.

Emmanuel Dennis

Credit imagine: Eurosport

A trecut mai bine de un an de când Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus, lăsând în urma lui un gol imens, gol care pare că nu poate fi umplut de nicio achiziție efectuată de madrileni. Emmaneul Dennis, atacantul nigerian al lui Brugge, a fost eroul meciului din runda a doua a UEFA Champions League. El a înscris de două ori în poarta lui Courtois. Portarul belgian a fost înlocuit la pauză de Areola, care a avut câteva intervenții salvatoare în partea a doua.
Dennis a deschis scorul în minutul 9, iar în minutul 39 a mai înscris un gol. Dacă la primul gol a părut că s-a împiedicat în fața porții adverse, la a doua execuție a fost mai sigur pe el și a sărbătorit într-un mod unic, iconic, exact așa cum o face Cristiano Ronaldo. Celebrarea marcă înregistrată “Siii”, reprodusă de Dennis pe Bernabeu, a făcut înconjurul lumii.

Dennis: "Am vrut să le arăt că au pierdut ceva"

Până la urmă, Real Madrid s-a repliat în partea secundă. În minutul 55, Ramos a înscris primul gol pentru gazde, iar mai apoi, Casemiro a egalat în minutul 85 dintr-o centrare perfecta trimisă de Toni Kroos în careul advers. În acest moment, primele două locuri din grupa A sunt ocupate de PSG, cu 6 puncte, și Club Brugge, cu 2 puncte. Galatasaray e pe locul 3, iar Real Madrid se află într-o situație ingrată, ocupând ultimul loc, cu un singur punct, două goluri marcate și cinci încasate.
Emmanuel Dennis
Dennis a mărturisit la finalul meciului că a recurs la acest gest pentru a le demonstra madrilenilor ce jucător au putut pierde: “Îmi place mult Cristiano și el este pentru mine cel mai bun jucător din lume. Am fost trist când a plecat de la Real Madrid și m-am bucurat la goluri în acel mod pentru că am vrut să le arăt că au pierdut ceva. Sunt foarte fericit că am putut înscrie două goluri, am vrut cu adevărat să câștigăm acest meci și nu am fost foarte departe, așa că trebuie acum să ne mulțumim cu un punct, dar și acesta este un rezultat foarte bun pentru noi. A fost o victorie a întregii echipe, nu ar fi corect să spunem că totul este datorită celor două goluri înscrise de mine”.
Fără doar și poate, Dennis nu va uita niciodată acea seară petrecută pe Bernabeu în care a înscris 2 goluri și s-a bucurat exact așa cum o face idolul lui, Ronaldo. Atacantul nigerian a spus înainte de meci că dacă va reuși să înscrie pe terenul lui Real, atunci își va face un tatuaj. Întrebat după meci despre promisiune, Dennis a spus că-și va face două, unul pentru fiecare gol marcat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo