Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dubla lui Suarez o salvează pe Barcelona în fața lui Inter

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/10/2019 la 14:33 GMT+3

Barcelona - Inter 2-1. Zgomotul de final de pe Camp Nou a fost unul atât de fericire dar mai ales de ușurare. Suarez a adus victoria Barcelonei în ultimele minute în fața lui Inter, într-un meci în care italienii au fost în multe momente echipa mai bună.

Luis Suarez

Credit imagine: Getty Images

Echipa lui Antonio Conte părea că va obține un rezultat istoric pe Camp Nou, dar la Barcelona joacă Suarez și Messi iar o primă repriză excelentă a italienilor nu a fost de ajuns. Până la urmă istoria a fost făcută de Barcelona: 33 de meciuri acasă neînvinsă în UEFA Champions League, un record în această competiție. „Meritam mai mult. În final, o acțiune a două superstaruri a schimbat totul”, a declarat Conte după meci. Totuși, acest final de partidă nu părea chiar cel mai probabil după ce Lautaro Martinez a deschis scorul pentru Inter în al doilea minut. La fel de improbabil părea și după 60 de minute – italienii au fost mai buni.
Inter a avut mai puțină posesie dar când a avut, a folosit-o cum trebuie, ceva ce echipa lui Valverde nu a făcut. Echipa lui Conte a jucat cu mingea jos iar construcția a început chiar de la Handanovic. Cinci pase cu o singură atingere în propria jumătate, încă șase pase și 70 de metri mai târziu Sensi era deja la marginea careului advers; șutul s-a dus peste poartă, dar italienii au arătat destul cât să merite cel puțin un punct.
Dar Barcelona a supraviețuit iar Inter a irosit ocaziile: Skriniar a avut un gol anulat, Nelson Semedo a blocat șutul lui Barella iar Ter Stegen a intervenit decisiv pentru a bloca lovitura de cap a lui Lautaro Martinez.
Valverde a intervenit însă și l-a introdus pe Vidal în locul lui Busquets care pare mai lent pe zi ce trece. De Jong s-a mutat în centru iar de aici jocul s-a schimbat complet. A venit și golul – în minutul 58 Suarez a profitat de centrarea lui Vidal și a șutat imparabil. Iar cu patru minute înainte de final, Messi a făcut o cursă prin care a scos din joc trei adversari, i-a pasat lui Suarez, uruguayanul l-a depășit fără probleme pe Godin la marginea careului și a finalizat cu calm. Victorie pentru Barcelona, dar Inter ar fi putut obține mai mult.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo