Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

După finala pierdută cu Bayern, PSG începe deja reconstrucția! Primele două transferuri pregătite

Vlad Dumitrescu

Actualizat 24/08/2020 la 08:23 GMT+3

Paris Saint-Germain a trecut printr-o dezamăgire cruntă aseară după ce a pierdut finala UEFA Champions League împotriva lui Bayern Munchen, însă francezii nu pierd timpul și au început deja planurile pentru sezonul viitor.

Conducerea lui PSG planifică deja viitoarele transferuri

Credit imagine: Getty Images

După înfrângerea care i-a adus lacrimi pe față lui Neymar și a îndepărtat din nou visul de a cuceri în sfârșit trofeul UEFA Champions League, Paris Saint-Germain începe deja să se gândească la viitor.
Echipa din capitala Franței nu renunță în niciun caz la luptă și deși poziția lui Thomas Tuchel nu este deloc una sigură, conducerea parizienilor a început deja să se gândească la transferurile pentru sezonul viitor.

Cele două transferuri planificate de PSG

Astfel, cei de la PSG analizează deja posibilitatea aducerii lui Ismael Bennacer de la AC Milan și lui Matteo Guendouzi de la Arsenal, în contextul în care Sergej Milinkovic-Savic va fi cel mai probabil prea scump, mai ales în contextul pandemiei de coronavirus, informează L'Équipe.
Guendouzi, cel care nu mai face parte din planurile lui Mikel Arteta la Arsenal, ar putea veni pentru a întări un mijloc care pare extrem de vulnerabil fără Marco Veratti pe teren iar Bennacer ar putea aduce o creativitate în plus care le-a lipsit de multe ori parizienilor în partea centrală.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo