Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Efectul coronavirus | Noul plan al UEFA de a termina Champions League și Europa League

Ion Alexandru

Actualizat 12/04/2020 la 07:39 GMT+3

Cele mai importante competiții intercluburi din Europa au fost suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, dar UEFA dorește ca ele să fie reluate după ce fotbaliștii vor putea reveni la antrenamente.

FC Liverpool Champions League

Credit imagine: Getty Images

UEFA ar putea finaliza Champions League și Europa League în trei săptămâni din luna august. Ziarul englez Mirror scrie că forul european vrea să blocheze această perioadă doar pentru ele două competiții. Aceasta este ideea care prinde contur printre oamenii care decid soarta fotbalului european. UEFA caută o soluție viabilă pentru a duce la bun sfârșit acest sezon european, iar blocarea unui interval de trei sâptâmâni în finalul verii pare cea mai vezabilă alternativă.
Această ulttimă soluție se bazează pe mai multe presupuneri. Cea mai importantă dintre ele este că toate campionatele vor reveni până la mijlocul lunii iunie și vor avea la dispoziție 6 săptămâni pentru finalizarea acestora.
Aleksander Ceferin
Este luată ca reper luna august pentru că președintele UEFA Aleksander Ceferin a reperat de mai multe ori că nu își dorește ca acest sezon european să se prelungească după data de 1 septembrie. Există și varianta partidelor fără spectatori în tentativa de a ridica moralul fanilor care sunt izolați în case.
Luna august este văzută ca o variantă bună și pentru partenerii comerciali ai UEFA, dar și de către televiziunile care au achiziționat drepturile de transmisie ale Champions League și Europa League.
Champions League și Europa League
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo