Borussia Dortmund s-a calificat cu emoții în sferturile de finală ale Champions League, după ce a încheiat la egalitate, scor 2-2, returul cu Sevilla. Erling Haaland a fost din nou la înălțime, marcând ambele goluri ale nemților și atingând un record absolut în cea mai importantă competiție intercluburi din lume.
Meciul de pe Signal Iduna Park a fost foarte disputat, iar la golul doi marcat de Borussia tensiunea a atins cote mazime. Haaland a înscris, dar golul a fost anulat. Totuși, arbitru Cakir a dictat penalty. Haaland a executat și a ratat, dar lovitura s-a repetat deoarece portarul andaluzilor avea ambele picioare în fața liniei porții în momentul șutului. A 2-a oară Haaland a înscris și s-a bucurat într-un mod necuvenit, acest lucru fiindu-i reproșat de jucătorii adverși.
Bundesliga
Mundo Deportivo: Transferul lui Haaland costă aproape 500 de milioane de euro
IERI LA 07:01

Erling Haaland: "Eram puțin nervos la a 2-a lovitură"

La finalul întâlnirii, Haaland a explicat cum au stat lucrurile, punând pe seama nervilor disputa sa cu Bono.
"Era în fața liniei porții. Dacă s-ar fi poziționat corect, înscriam din prima. Mi-a strigat ceva după prima lovitură. Acest lucru m-a ambiționat și mi-am spus că trebuie să înscriu a 2-a oară., chiar dacă eram puțin nervos. După ce am marcat i-am spus și eu ce mi-a spus el. Nu știu ce înseamnă.", a declarat Haaland, citat de kicker.de.
Edin Terzic, antrenorul Borussiei Dortmund, a comentat și el scena mai puțin obișnuită de la golul 2 al echipei sale și s-a declarat foarte încântat de performanța lui Haaland: "A fost o scenă turbulentă, portarul s-a mișcat mult. A fost foarte important ca lovitura de pedeapsă să fie repetată. În privința lui Haaland este remarcabil tot ceea ce face. Ne bucurăm că îi putem oferi încă 2 jocuri în Champions League, asfel încât să continue să marcheze."
Champions League
Guardiola, lăsat fără cuvinte de noul mare star al fotbalului mondial: "Poate că e mincinos"
15/04/2021 LA 11:25
Bundesliga
Paul Scholes a dezvăluit cine conduce cursa pentru semnătura lui Erling Haaland: "Au acest avantaj!"
15/04/2021 LA 08:05