Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Fred, făcut "K.O." de Owen în direct, după înfrângerea lui United: "Penibil! Eu l-aș da afară"

Cosmin Cioboata

Actualizat 03/12/2020 la 11:17 GMT+2

Manchester United a fost învinsă aseară de PSG, scor 1-3, în penultima etapă din grupele UEFA Champions League.

Manchester United - PSG 1-3

Credit imagine: Getty Images

Fred, mijlocașul lui United, a fost personaj negativ în partida de pe Old Trafford. Brazilianul a fost eliminat în minutul 70, pentru cumul de cartonașe.
În opinia multora, Fred ar fi trebui să primească "roșu" încă din prima repriză, când l-a împins cu capul pe Leandro Paredes. Mijlocașul "diavolilor" a fost iertat de arbitru, însă n-a mai scăpat în repriza secundă, când l-a faultat pe Ander Herrera, fostul jucător al lui United.
PSG tocmai reușise să marcheze golul de 2-1, iar seara formației lui Solskjaer s-a încheiat complet odată cu eliminarea lui Fred. Neymar a stabilit scorul final în prelungirile meciului, după ce tot el reușise să deschidă scorul în minutul 6. Pentru United a marcat Rashford în minutul 32.
United trebuie trebuie să obțină cel puțin egal în ultima etapă, pe terenul lui RB Leipzig, ca să se califice în optimile Champions League.

Fred, făcut "K.O." de Owen, după Manchester United - PSG 1-3: "L-aș da afară din echipă!"

Michael Owen n-a avut milă față de Fred, la finalul meciului. Fostul mare jucător al lui Liverpool, Manchester United și Real Madrid, prezent ca pundit în studio-ul BT Sport, l-a criticat extrem de dur pe mijlocașul lui United pentru forma arătată în partida cu PSG.
Fostul Balon de Aur din 2001 a mărturisit, dacă era manager, l-ar fi scos din echipă pe Fred:
"Fred a comis o mulțime de greșeli. Trebuia să primească "roșu" încă de la incidentul cu Paredes. Ești adult în toată firea, nu trebuie să faci un asemenea gest copilăresc ca să-ți pui echipa în pericol. Dacă eram eu manager, iar unul dintre jucătorii mei ar fi făcut asta, el n-ar mai fi jucat vreodată în echipa mea. Este penibil!
N-a fost numai vina lui Fred, ci și a lui Solskjaer. Managerul trebuia să-l protejeze pe el și să protejeze echipa în acele momente (n.r. - după primul cartonaș galben). Amândoi sunt vinovați", a spus Michael Owen, pentru BT Sport.

Solskjaer i-a luat apărarea lui Fred: "A jucat bine"

Și Solskjaer și-a dat seama că a greșit când nu l-a înlocuit pe Fred în prima repriză. Totouși, managerul lui United a recunoscut că i-a fost greu să ia această decizie deoarece mijlocașul brazilian juca foarte bine, în antiteză completă cu declarația lui Owen:
"Poate că ar fi trebuit să-l înlocuiesc pe Fred, dar juca foarte bine. N-ar fi trebuit să primească al doilea cartonaș galben. Și Ander Herrera știe acest lucru", a declarat Solskjaer, la finalul partidei de pe Old Trafford.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo