Manchester United a picat cu Paris Saint-Germain în grupele UEFA Champions League 2020/2021. Diavolii roșii se vor întoarce astfel la Paris, acolo unde au reușit o revenire de senzație sezonul trecut, în returul optimilor de finală ale UCL.

Romelu Lukaku a reușit atunci o dublă iar Marcus Rashford a marcat din penalty golul decisiv. Englezul a oferit acum noi informații despre ce s-a întâmplat în acea seară.

Champions League
Cea mai mare gafă din istoria recentă a lui United. A ratat un super-jucător pentru 200.000 €
ACUM 19 ORE

Romelu Lukaku, un exemplu de altruism

”Să vă spun o poveste despre Romelu Lukaku. Jucam cu PSG în returul Champions League și aveam șanse mici să ne calificăm după ce am pierdut cu 2-0 în tur. După 2 minute, Rom marchează. După 30 de minute, Rom marchează iar. Mai aveam nevoie de un singur gol ca să ne calificăm

În minutul 94 primim penalty. Rom ia mingea și mi-o dă mie. Știa că va fi momentul meu. Știa că eu voi primi toată gloria pentru că am marcat acel penalty și era ok cu asta, ignorând faptul că el a fost cel mai important în acea victorie.

Asta spune totul despre Romelu Lukaku. Altruist, un adevărat jucător de echipă. Niciodată nu ezită să îi ajute pe alții să strălucească. E fratele meu și îl apreciez”, a scris Rashford pe contul său de Twitter.

Champions League
Ce s-a întâmplat în vestiarul lui Dinamo Kiev după victoria cu Gent. Mesajul transmis de Lucescu
IERI LA 12:13
Champions League
Juve speră să îl aibă pe Ronaldo pe teren cu Barcelona, chiar dacă a ieşit iar pozitiv la COVID-19
23/10/2020 LA 06:53