Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Griezmann, cuvinte grele la adresa Barcleonei, după dezastrul cu Juventus

Cristian Mihală

Publicat 09/12/2020 la 10:02 GMT+2

Antoine Griezmann a avut un discurs dur la adresa Barcelonei, după ce formația catalană a fost surclasată de Juventus, scor 0-3, pe teren propriu, în Champions League.

Barcelona - Juventus 0-3

Credit imagine: Getty Images

După celebrul 2-8 cu Bayern, formația blaugrana a mai bifat o bornă negativă în istoria sa. Ronaldo și Juventus s-au distrat cu Barcelona, scor 3-0, câștigând grupa.
"Aveți prieteni foarte buni în Italia", a fost mesajul lui Koeman pentru arbitri, în timpul meciului, aluzie la primul penalty acordat "Bătrânei Doamne", după un duel ce a fost considerat umăr la umăr de olandez. "Am intrat cu frică și fără agresivitate", a admis totuși tehnicianul formației de pe Camp Nou, la final.
Mult mai dur în discurs a fost Antoine Griezmann, care este de părere că nu există un viitor pentru echipă dacă el și coechipierii săi au aceeași mentalitate și atitudine.

Griezmann: "Ne-a lipsit totul. Să nu mai căutăm scuze"

"Barcelona a naufragiat și în Europa", e titlul dat de Mundo Deportivo, care prezintă declarațiile extrem de acide ale atacantului francez.
"Ne-a lipsit totul, dorința, atitudinea, nu am alergat, nu ne-am apărat. Tot ce am făcut a fost greșit. Vina este a noastră, noi suntem cei care jucăm. Trebuie să vrei să lucrezi și trebuie să vrei să joci, doar așa putem merge mai departe. Putem căuta scuze într-un loc sau altul, dar singura noastră șansă e să nu mai căutăm alibiuri și să muncim. Imaginea pe care am lăsat-o e una foarte urâtă", a spus Griezmann.
Vârful francez venit anul trecut de la Atletico a încheiat într-o notă ceva mai optimistă. Calificată în optimi de pe locul secund în grupă, Barcelona riscă să întâlnească formații precum Manchester City, Bayern, Liverpool sau Chelsea. Griezmann nu e neapărat speriat de acest lucru, considerând că, dacă formația blaugrana revine la nivelul normal, poate trece de orice adversar.
"Nu contează adversarul din optimi, va trebui să arătăm că suntem Barcelona și că vrem și merităm să câștigăm Liga Campionilor. E un moment foarte greu pentru noi, dar trebuie să sunăm adunarea și să ne revenim", a mai spus atacantul campion mondial.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo