După celebrul 2-8 cu Bayern, formația blaugrana a mai bifat o bornă negativă în istoria sa. Ronaldo și Juventus s-au distrat cu Barcelona, scor 3-0, câștigând grupa.

"Aveți prieteni foarte buni în Italia", a fost mesajul lui Koeman pentru arbitri, în timpul meciului, aluzie la primul penalty acordat "Bătrânei Doamne", după un duel ce a fost considerat umăr la umăr de olandez. "Am intrat cu frică și fără agresivitate", a admis totuși tehnicianul formației de pe Camp Nou, la final.

Champions League
Pique și Griezmnann au avut un schimb dur de replici în timpul meciului Barcelona-PSG
17/02/2021 LA 07:49

Mult mai dur în discurs a fost Antoine Griezmann, care este de părere că nu există un viitor pentru echipă dacă el și coechipierii săi au aceeași mentalitate și atitudine.

Griezmann: "Ne-a lipsit totul. Să nu mai căutăm scuze"

"Barcelona a naufragiat și în Europa", e titlul dat de Mundo Deportivo, care prezintă declarațiile extrem de acide ale atacantului francez.

"Ne-a lipsit totul, dorința, atitudinea, nu am alergat, nu ne-am apărat. Tot ce am făcut a fost greșit. Vina este a noastră, noi suntem cei care jucăm. Trebuie să vrei să lucrezi și trebuie să vrei să joci, doar așa putem merge mai departe. Putem căuta scuze într-un loc sau altul, dar singura noastră șansă e să nu mai căutăm alibiuri și să muncim. Imaginea pe care am lăsat-o e una foarte urâtă", a spus Griezmann.

Vârful francez venit anul trecut de la Atletico a încheiat într-o notă ceva mai optimistă. Calificată în optimi de pe locul secund în grupă, Barcelona riscă să întâlnească formații precum Manchester City, Bayern, Liverpool sau Chelsea. Griezmann nu e neapărat speriat de acest lucru, considerând că, dacă formația blaugrana revine la nivelul normal, poate trece de orice adversar.

"Nu contează adversarul din optimi, va trebui să arătăm că suntem Barcelona și că vrem și merităm să câștigăm Liga Campionilor. E un moment foarte greu pentru noi, dar trebuie să sunăm adunarea și să ne revenim", a mai spus atacantul campion mondial.

Fotbal
Griezmann: "Trebuie să ne bucurăm pentru ce a reuşit Kylian". Anunţul lui Mbappe după meciul vieţii
16/02/2021 LA 22:18
Liga
Ronald Koeman, tranșant în fașa presei: "Îi ucidem pe jucători. Acest lucru nu poate continua așa"
06/02/2021 LA 13:57