Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Guardiola a dezvăluit marele său regret înaintea dublei cu Real: "Am visat la asta, dar degeaba"

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/12/2019 la 17:44 GMT+2

Manchester City - Real Madrid este capul de afiș al optimilor din UEFA Champions League. Înaintea meciului cu Oxford din Cupa Ligii, Guardiola a avut numai cuvinte de laudă pentru Zinedine Zidane, alături de care și-a dorit enorm să joace în cariera sa.

pep zidane

Credit imagine: Getty Images

Mangerul lui City regretă că n-a avut șansa să joace alături de Zidane de-a lungul carierei și recunoaște că dintotdeauna l-a admirat pe tehnicianul cu 3 trofee UEFA Champions League câștigate pe banca Realului:
"Cu siguranță, va fi un moment special pentru mine deoarece Zidane a fost și va rămâne unul dintre cei mai buni jucători din istoria fotbalului. Mereu am visat să joc alături de el, dar din păcate nu s-a întâmplat. Nu am vorbit de multe ori cu el, cred că de 3-4 ori, maxim. Chiar și așa, am rămas cu o impresie foarte bună despre el. Este o persoană incredibilă și abia aștept să ne întâlnim în optimi.", a declarat Guardiola pentru site-ul oficial al lui Manchester City.
pep zidane

"Real va fi un adevărat test"

Tehnicianul lui Manchester City consideră că partidele cu Real vor reprezenta un adevărat test de forță pentru campioana en-titre din Premier League:
"Să joci contra Realului a reprezentat dintotdeauna o misiune complicată. Va fi un adevărat test pentru noi, dar ne vom pregăti cât de bine putem. În februarie vom vedea în ce formă ne aflăm și, în același timp, vom analiza și forma celor de la Real. Mă aștept să facem două meciuri foarte bune, am încredere în jucătorii mei. Chiar dacă cei de la Real au mai multă experiență decât noi în Champions League, nu avem de ce să ne plângem. În această fază a competiției trebuie să te lupți cu astfel de echipe puternice dacă vrei să visezi la glorie.", a mai spus managerul spaniol.
Manchester City a încheiat pe primul loc grupa C din Champions League, din care au mai făcut parte Atalanta (calificată și ea), Șahtior și Dinamo Zagreb. Formația pregătită de Guardiola a obținut 4 victorii și 2 egaluri, reușind să înscrie de 16 ori. Partida tur dintre City și Real se va disputa pe 26 februarie, pe Santiago Bernabeu, în timp ce returul este programat pe 17 martie, la Manchester.
Campioana en-titre din Anglia n-are parte de sezonul așteptat de Guardiola și de jucătorii săi în Premier League. Unii dintre aceștia consideră că lupta la titlu este ca și compromisă, având în vedere că Liverpool este lider detașat, după 17 etape. Pentru Manchester City urmează duelul cu Oxford United, din Cupa Ligii Angliei, mâine de la ora 21:45.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo