Liverpool venea la meciul cu Leipzig cu o nevoie disperată de victorie. Și egalul ar fi fost suficient pentru elevii lui Klopp, ba chiar și o înfrângere la limită, dar având în vedere că echipa tocmai pierduse al șaselea meci consecutiv pe Anfield în Premier League, un succes categoric era necesar.
Și a venit - în sfârșit, Liverpool învinge acasă. Doar că nu pe Anfield. Ci tocmai la Budapesta, pe Puskas Arena. Pe o echipă a lui Leipzig care a fost în această dublă o umbră a celei din sezonul precedent și una care s-a încăpățânat să se complice cu ieșitul din apărare fără degajări.
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53

Liverpool - Leipzig 2-0. Visul UCL continuă pentru cormorani

Liverpool a început tare meciul și a controlat ostilitățile încă de la început pentru a se asigura că soarta calificării nu este pusă niciun moment la îndoială.
Și așa a și fost chair dacă echipa lui Jurgen Klopp a reușit să marcheze abia în minutul 70 atunci când Salah a finalizat la colțul lung o pasă excelentă a lui Diogo Jota.
Doar patru minute mai târziu Sadio Mane a ajuns perfect la o minge a lui Origi pentru a dubla avantajul și a asigura calificarea.
Astfel, Liverpool merge mai departe în sferturile UEFA Champions League și păstrează speranțe că ar putea produce un nou miracol - câștigarea Champions League într-un sezon dezastruos pe plan intern.
Premier League
Guardiola, enervat pe o parte a fanilor lui City: "Mi se pun vorbe în gură"
17/09/2021 LA 13:20
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31