Hațegan a avut o partidă grea aseară, în Champions League, pe Etihad (City - Dortmund 2-1). În minutul 29, când City conducea cu 1-0, Ovidiu Hațegan a dictat penalty după ce a considerat că Emre Can l-ar fi faultat pe Rodri în careu. Reluările au arătat, însă, că nu a fost nici pe departe vorbă de așa ceva astfel că după consultarea VAR arbitrul român a întors decizia.

Hațegan a generat o discuție aprinsă între Carragher și Micah Richards

Dacă acea fază a putut fi corectată, Hațegan a anulat un gol germanilor după un presupus fault al lui Jude Bellingham asupra lui Ederson, însă din nou, reluările arată că piciorul englezului nu era atât de sus încât să fie un pericol pentru goalkeeperul lui City. Mai mult, Bellingham lovește mingea. Faza e una grea, însă românul s-a grăbit să fluiere înainte ca mingea să ajungă în plasă. Ca atare, VAR-ul nu a mai putut interveni pentru a stabili ce s-a întâmplat cu exactitate, lucru care i-a scos din sărite pe germani. Aceștia și-au găsit un aliat și în leganda lui Liverpool, Jamie Carragher, care a fost enervat de modul în care colegul de platou, Micah Richards, fost la City, încerca să explice eroarea românului.
Premier League
Fanii lui Arsenal au motive de frustrare! Cum au ratat "tunarii' 3 jucători care acum fac senzație
06/03/2021 LA 13:10
"Vorbim doar de VAR și distrugem jocul pentru că nu mai dăm credit suficient arbitrilor", și-a început fostul apărător dreapta al lui City speechul la CBS Champions League Show, pentru a fi imediat oprit de legenda lui Liverpool: "Înțeleg de ce nu vrei să vorbim de VAR în seara asta! Iisuse Hristoase, trebuia să fie 2-2. E un nonsens ce s-a întâmplat, cum de nu înțelegi? E unul dintre cele mai bizare lucruri pe care le-am văzut. Crede arbitrul că a fost fault? Nicio problemă, lasă faza până la final și fluieri după. Așa, dacă fluieri înainte de gol, nu mai intră VAR-ul în ecuație, nu se poate întoarce o eventuală greșeală de arbitraj".
Premier League
Jamie Carragher: "Transferul lui Jamie Vardy la Leicester este cel mai bun din istorie"
13/02/2021 LA 07:50
Premier League
Jamie Carragher nu mai crede în Klopp şi Liverpool. Incredibil ce anticipează pentru acest sezon
22/01/2021 LA 07:49