UEFA a anunțat brigăzile de arbitrii care vor conduce ultimele 4 partide din optimile de finală ale Champions League, iar cavalerii fluierului din România vor fi din nou în centrul atenției.
O brigadă românească va conduce duelul dintre Bayern Munchen și Lazio, programat pe 17 martie. Istvan Kovasc va fi la centru, iar Vasile Florin Marinescu și Ovidiu Artene vor fi asistenți. Ovidiu Hațegan va fi al 4-lea oficial, acesta fiind primul meci din Champions League la care arădeanul este delegat după mega-scandalul de la partida PSG-Istanbul Basaksehir. Arbitrii VAR vor fi polonezii Pawel Gil și Tomasz Kwiatkowski.
UEFA arată astfel că are încredere în Hațegan, care a arbitrat de altfel și săptămâna trecută, dar în Europa League, fiind la centru la partida dintre Slavia Praga și Rangers.
Serie A
Presa din Italia scrie că Ștefan Radu și-a prelungit contractul cu Lazio! Salariu imens pentru român
15/04/2021 LA 11:30
https://i.eurosport.com/2021/03/15/3012204.jpg

Istvan Kovacs va arbitra pentru prima dată în faza eliminatorie din Champions League

Istvan Kovacs o va arbitra astfel pentru a 2-a oară în acest sezon pe Bayern Munchen, după ce în faza grupelor a oficiat partida bavarezilor din deplasare cu Lokomotiv Moscova. Pe lângă acel meci, arbitrul de 36 de ani a mai arbitrat și duelul Zenit Sankt Petersburg-Borussia Dortmund, deci meciul de la Munchen va fi al 3-lea în acest sezon în competiția supremă a fotbalului european.
Pentru Kovacs va fi o premieră absolută, el nemaiarbitrând până acum în faza eliminatorie a Champions League. Acesta a oficiat 5 partide de Champions League în carieră, dar toate în faza grupelor, pe parcursul ultimelor 3 sezoane (inclusiv acesta).
Bundesliga
RB Leipzig ar putea primi o sumă uriașă dacă Nagelsmann va pleca la un alt club la finalul sezonului
15/04/2021 LA 10:50
Bundesliga
Bayern Munchen l-a contactat deja pe viitorul antrenor al echipei. Pe cine vor să aducă bavarezii
14/04/2021 LA 13:39