Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hațegan revine în Champions League! Va fi rezerva lui Istvan Kovacs la un meci din această săptămână

Nicu Savin

Publicat 15/03/2021 la 13:09 GMT+2

Dacă echipele din România nici nu mai visează la fazele eliminatorii din Champions League, fotbalul rămânesc este reprezentat cu brio la acest nivel prin arbitraj.

Ovidiu Hațegan și Istvan Kovacs

Credit imagine: Eurosport

UEFA a anunțat brigăzile de arbitrii care vor conduce ultimele 4 partide din optimile de finală ale Champions League, iar cavalerii fluierului din România vor fi din nou în centrul atenției.
O brigadă românească va conduce duelul dintre Bayern Munchen și Lazio, programat pe 17 martie. Istvan Kovasc va fi la centru, iar Vasile Florin Marinescu și Ovidiu Artene vor fi asistenți. Ovidiu Hațegan va fi al 4-lea oficial, acesta fiind primul meci din Champions League la care arădeanul este delegat după mega-scandalul de la partida PSG-Istanbul Basaksehir. Arbitrii VAR vor fi polonezii Pawel Gil și Tomasz Kwiatkowski.
UEFA arată astfel că are încredere în Hațegan, care a arbitrat de altfel și săptămâna trecută, dar în Europa League, fiind la centru la partida dintre Slavia Praga și Rangers.
Istvan Kovacs

Istvan Kovacs va arbitra pentru prima dată în faza eliminatorie din Champions League

Istvan Kovacs o va arbitra astfel pentru a 2-a oară în acest sezon pe Bayern Munchen, după ce în faza grupelor a oficiat partida bavarezilor din deplasare cu Lokomotiv Moscova. Pe lângă acel meci, arbitrul de 36 de ani a mai arbitrat și duelul Zenit Sankt Petersburg-Borussia Dortmund, deci meciul de la Munchen va fi al 3-lea în acest sezon în competiția supremă a fotbalului european.
Pentru Kovacs va fi o premieră absolută, el nemaiarbitrând până acum în faza eliminatorie a Champions League. Acesta a oficiat 5 partide de Champions League în carieră, dar toate în faza grupelor, pe parcursul ultimelor 3 sezoane (inclusiv acesta).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo