Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi, foarte aproape de primul său gol în Champions League. Mijlocașul român a intrat pe final

Cosmin Cioboata

Actualizat 10/12/2019 la 22:32 GMT+2

Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 72 al meciului dintre Napoli și Genk, scor 4-0, din ultima etapă a grupelor UEFA Champions League. Mijlocașul român a fost victima unui dribling minunat reușit de Gianluca Gaetano, dar a fost și aproape să înscrie pentru formația belgiană.

ucl last match

Credit imagine: Getty Images

La fel ca în patru dintre cele cinci meciuri disputate anterior de Genk în grupe, Ianis Hagi a început din postura de rezervă. Mijlocașul român a fost introdus pe teren în minutul 72, în locul japonezului Junya Ito, când Napoli deja conducea cu 4-0.
La scurt timp după apariția pe teren, Ianis Hagi a fost driblat spectaculos de Gianluca Gaetano. Mijlocașul de 19 ani i-a trecut mingea printre picioare lui Ianis, la o fază petrecută în jumătatea lui Genk.
în ultimele 20 de minute ale partidei din Italia, Hagi a fost executantul tuturor fazelor fixe obținute de campioana Belgiei. El a încercat să trimită în plasă dintr-o lovitură liberă, apoi a fost foarte aproape să înscrie în urma unei faze confuze din careul lui Napoli. Hagi Jr a evitat să atingă o minge trimisă în bară, crezând că se află în poziție de offside și că va influența faza.
ucl last match
Pentru Ianis Hagi a fost meciul cu numărul 17 disputat la Genk. Dintre acestea, cinci au avut loc în Champions League, competiție în care nu a avut realizări notabile. În total, românul a reușit trei goluri și trei pase decisive pentru belgieni.
În urma rezultatelor înregistrate marți seara, Liverpool şi Napoli au încheiat pe primele două poziţii grupa E şi s-au calificat în optimile de finală ale competiţiei. Salzburg, ocupanta locului 3, va merge în "16-imile" de finală ale Europa League, în timp ce Genk a părăsit competiţiile europene.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo