Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu, titulari în UEFA Champions League

Cosmin Cioboata

Publicat 07/10/2019 la 12:22 GMT+3

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu au fost titulari în meciurile din a doua etapă a grupelor UEFA Champions League.

Genk-Napoli, Champions League 2019-2020: Kalidou Koulibaly (Napoli, maglia bianca) controlla il pallone affrontato da Ianis Hagi (Genk, maglia azzurra) (Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Genk a făcut egal, iar Slavia Praga a pierdut. Răzvan Marin n-a jucat în victoria lui Ajax de pe terenul Valenciei.
Ianis Hagi a jucat 92 de minute în meciul Genk - Napoli. Mijlocașul de 20 de ani a executat toate fazele fixe ale campioanei Belgiei și a fost foarte aproape să deschidă scorul în finalul partidei. Milik a fost cel mai periculos jucător de la Napoli. Atacantul polonez a trimis de două ori în bară în prima parte a meciului. După remiza cu italienii, Genk se află pe ultimul loc în grupa E, din care mai fac parte Liverpool și Salzburg. În celălalt meci, trupa lui Jurgen Klopp a câștigat cu 4-3 în fața austriecilor, după ce aceștia au revenit pe tabelă de la 3-0. Următoarele meciuri ale lui Genk din grupă vor fi împotriva campioanei en-titre Liverpool.
Hakimi in un'azione di gioco contro lo Slavia Praga
Slavia Praga a pierdut pe teren propriu împotriva Borussiei Dortmund (0-2) și a terminat a doua rundă pe ultima poziție în grupa F. Nicolae Stanciu a început ca titular partida de la Praga și n-a putut face diferența contra nemților. Internaționalul român a fost schimbat cu șapte minute înainte de final. Hakimi a înscris ambele goluri pentru Borussia, în minutele 35 și 89. Pentru Slavia Praga urmează "dubla" cu Barcelona. Prima confruntare se va disputa în Cehia, iar a doua pe Camp Nou.
Ajax Amsterdam a trecut cu 3-0 de Valencia, chiar pe terenul spaniolilor. Răzvan Marin n-a evoluat niciun minut pe Mestalla Stadium și își amână debutul în UEFA Champions League. Campioana Olandei a deschis scorul în minutul opt, prin Ziyech. Promes și van de Beek au stabilit scorul final și o mențin pe Ajax pe prima poziție în grupa H.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo