Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imagini în premieră din vestiarul Barcelonei, după dezastrul cu Liverpool, din semifinalele Ligii

Cristian Mihală

Actualizat 02/12/2019 la 15:26 GMT+2

La finalul săptămânii trecute, pe twitter au apărut imagini din vestiarul Barcelonei, după eşecul de pe Anfield, din semifinalele Champions League. Deznădejdea a fost cuvântul care să descrie cel mai bine starea în care s-au aflat jucătorii lui Valverde.

Liverpool-Barcelona Origi Goal

Credit imagine: Getty Images

După 3-0 pe Camp Nou, Barcelona se vedea deja în finala Champions League, unde ar fi plecat mare favorită, judecând că ar fi întâlnit învingătoarea din duelul Ajax - Spurs, două formaţii admirabile, dar care nu au experienţa şi probabil nici valoarea să gestioneze o finală de Ligă.
Doar că Liverpool a reuşit una dintre cele mai spectaculoase răsturnări din istoria fotbalului, impunându-se pe teren propriu cu 4-0, graţie dublelor lui Origi şi Wijnaldum.
La final, catalanii au fost dărămaţi, iar la finalul weekendului care tocmai a trecut pe twitter au apărut pentru prima oară imagini din vestiarul Barcelonei. Pique, Busquets şi compania au fost dărâmaţi, neînţelegând cum au putut să cedeze un avantaj de trei goluri.

Barcelona vs Liverpool, duel pentru Balonul de Aur

La 7 luni distanţă de la dubla din semifinalele Champions League, Barcelona şi Liverpool se "întâlnesc" din nou la gala pentru Balonul de Aur 2019.
Lionel Messi şi Virgil Van Dijk sunt marii favoriţi ai galei care va putea fi urmărită de la 21:30 în format LIVE-TEXT pe eurosport.ro, dar de această dată toate indiciile ne arată o "victorie" a Barcelonei. Decarul catalanilor va câştiga, conform tuturor marilor ziare din Vest, al şaselea Balon de Aur al carierei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo