Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imaginile fericirii la Paris! Suporterii lui PSG au ieșit pe străzi pentru a sărbători calificarea

Vlad Dumitrescu

Actualizat 19/08/2020 la 00:17 GMT+3

PSG s-a calificat pentru prima oară în istoria clubului în finala UEFA Champions League iar fanii parizienilor au ieșit pe străzi pentru a marca ocazia.

Juan Bernat (PSG-Leipzig)

Credit imagine: Getty Images

PSG s-a impus categoric în fața celor de la RB Leipzig și va juca în finala UEFA Champions League de duminică de la 22:00. Acolo echipa lui Tuchel va da piept cu Lyon sau Bayern Munchen.
Suporterii parizieni nu uitat complet de pandemie și au ieșit pe străzi pentru a sărbători această victorie istorică pentru clubul lor. Cum campionatul intern este asigurat deja, pentru PSG marea ambiție este cucerirea Champions League iar acum par mai aproape ca niciodată. Fericirea fanilor a fost una imensă.

PSG, victorie clară cu RB Leipizg în semifinalele Champions League

Unul dintre cele mai cheltuitoare cluburi din Europa dar și o echipă care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor la nivel european în ultimii ani, PSG a reușit în sfârșit să ajungă în finala Champions League după golurile marcate de Marquinhos, Angel di Maria și Jaun Bernat.
Marquinhos, care a marcat primul din două goluri târzii care au adus victoria cu Atalanta în sferturile de finală, a marcat printr-o lovitură de cap perfectă în urma unei lovituri libere executate de Di Maria.
Atacantul argentinian a finalizat apoi precis din interiorul careului după o pasă sublimă a lui Neymar iar Juan Bernat a pecetluit soarta partidei în repriza a doua.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo