Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă un pas spre cel mai scump transfer din istorie. Zidane: "Sunt 'îndrăgostit' de Mbappe"

Cristian Mihală

Publicat 25/11/2019 la 21:33 GMT+2

Zinedine Zidane, antrenorul echipei Real Madrid, a avut cuvinte de laudă la adresa conaționalului Kylian Mbappe (20 de ani), afirmând că este "îndrăgostit" de fotbalistul celor de la Paris Saint-Germain, chiar înaintea partidei directe dintre cele două formații.

Euro Papers: Kylian Mbappe approaches Real Madrid over monster January transfer

Credit imagine: Eurosport

Întrebat ce părere are despre Mbappe, Zidane a răspuns: "Realizați că îl știu deja de mult timp, nu? Nu e prima dată când îl voi vedea. Sunt <îndrăgostit> de el. În primul rând, din punct de vedere uman. El a venit aici (n.r. - la Madrid), în urmă cu mult timp, la o selecție".
Ulterior, jurnaliștii prezenți la conferința de presă l-au mai întrebat pe Zidane dacă și Mbappe este îndrăgostit de Real Madrid, însă antrenorul francez a fost evaziv: "E rivalul nostru și nu pot spune nimic altceva".

Mbappe, spre Real Madrid?

Kylian Mbappe, campion mondial cu Franța în 2018, a fost transferat de PSG în 2017, de la AS Monaco, pentru o sumă totală care se ridică la aproximativ 180 de milioane de euro. Înțelegerea jucătorului de 20 de ani cu campioana Franței expiră în 2022.
Kylian Mbappe îl va înfrunta pe Zinedine Zidane în meciul dintre Real Madrid și Paris Saint-Germain, din grupele Ligii Campionilor. Partida este programată marți, de la ora 22:00, pe Stadionul "Santiago Bernabeu".
Presa din Spania a scris în numeroase rânduri că vârful din Hexagon este prioritate numărul unu pentru Real Madrid, pentru perioada de mercato din vară. PSG încearcă să îi prelungească înțelegerea, însă sunt șanse mari ca mutarea să se efectueze, în cele din urmă. Se estimează că prețul lui Mbappe va fi cu mult mai mare decât cel mai scump transfer din istorie (Neymar, de la Barcelona chiar la PSG, pentru 222 de milioane e euro).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo