Manchester City visează în premieră la titlul UCL, însă misiunea "cetățenilor" e una teribilă. Chiar dacă de Real Madrid ar trebui să treacă fără mari emoții, judecând după victoria din turul optimilor (2-1 pe Bernabeu), trupa lui Pep are un program infernal. Pentru că pe jumătatea aceea de tablou sunt Juventus, Bayern și Barcelona. "Bătrâna Doamnă" ar putea să le iasă englezilor în cale în sferturi, dacă italienii trec de Lyon, pentru ca în semifinale să dea piept, probabil, cu învingătoarea din duelul Bayern - Barcelona.
Manchester City, Bayern, Barcelona și Juventus erau, în această ordine, principalele candidate să câștige Liga Campionilor în acest sezon, conform specialiștilor. După tragerea la sorți de azi, doar una dintre ele va putea ajunge în finală.

PSG și Atletico, ocrotite

Liga Campionilor UEFA
Ronaldo a explodat în vestiar, la pauza partidei cu Atalanta: "Nu vă e rușine?". Discursul uluitor
23/10/2021 LA 08:29
Pe jumătatea cealaltă, PSG și Atletico Madrid au o șansă mare să ajungă în finală, cele două urmând a-și disputa, dacă nu vom avea surprize, a doua semifinală a competiției. Surpriza Atalanta poate rescrie istoria, după cum a precizat și Leonardo, oficialul lui PSG.
"Atalanta nu a pierdut de 11 meciuri, e într-o formă excelentă. Nici vorbă să fie un adversar comod", a spus șeful parizienilor despre trupa lui Gasperini. Pe lângă forma excelentă, nerazzurrii au și alt avantaj în confruntarea cu francezii: se află în plin campionat, în timp ce PSG a fost forțată să termine sezonul intern, după ce campionatul din Franța a fost suspendat.
Programul sferturilor Ligii (în semifinale învingătoarea din sfertul 1 dă piept cu învingătoarea din sfertul 3, formațiile victorioase în sferturile 2 și 4 urmând a lupta în a doua semifinală)
Iată programul Champions League 2019-2020
  • Sferturile de finală: 12, 13, 14 și 15 august;
  • Semifinalele: 18 și 19 august;
  • Finala: 23 august.
Liga Campionilor UEFA
Ronaldo s-a speriat groaznic, nevâzându-l pe fanul intrat pe teren la United - Atalanta
21/10/2021 LA 08:53
Liga Campionilor UEFA
"Nagelsmann e foarte bolnav, dar are în continuare un creier grozav!". Dezvăluirea secundului
21/10/2021 LA 06:09