Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Incredibil: primele patru favorite la câștigarea Ligii Campionilor, pe aceeași parte de tablou

Ion Alexandru

Actualizat 10/07/2020 la 13:54 GMT+3

Tragerea la sorți a fazelor finale din Champions League a adus o situație pe care puțini o anticipau. Manchester City, Bayern, Barcelona și Juventus adică primele patru favorite în opinia bookmakerilor, după faza optimilor (nu toate meciurile din optimi s-au terminat), sunt pe aceeași parte de tablou.

Atletico Madrid a fost ocrotită de șansă la tragerea la sorți

Credit imagine: Eurosport

Manchester City visează în premieră la titlul UCL, însă misiunea "cetățenilor" e una teribilă. Chiar dacă de Real Madrid ar trebui să treacă fără mari emoții, judecând după victoria din turul optimilor (2-1 pe Bernabeu), trupa lui Pep are un program infernal. Pentru că pe jumătatea aceea de tablou sunt Juventus, Bayern și Barcelona. "Bătrâna Doamnă" ar putea să le iasă englezilor în cale în sferturi, dacă italienii trec de Lyon, pentru ca în semifinale să dea piept, probabil, cu învingătoarea din duelul Bayern - Barcelona.
Manchester City, Bayern, Barcelona și Juventus erau, în această ordine, principalele candidate să câștige Liga Campionilor în acest sezon, conform specialiștilor. După tragerea la sorți de azi, doar una dintre ele va putea ajunge în finală.

PSG și Atletico, ocrotite

Pe jumătatea cealaltă, PSG și Atletico Madrid au o șansă mare să ajungă în finală, cele două urmând a-și disputa, dacă nu vom avea surprize, a doua semifinală a competiției. Surpriza Atalanta poate rescrie istoria, după cum a precizat și Leonardo, oficialul lui PSG.
"Atalanta nu a pierdut de 11 meciuri, e într-o formă excelentă. Nici vorbă să fie un adversar comod", a spus șeful parizienilor despre trupa lui Gasperini. Pe lângă forma excelentă, nerazzurrii au și alt avantaj în confruntarea cu francezii: se află în plin campionat, în timp ce PSG a fost forțată să termine sezonul intern, după ce campionatul din Franța a fost suspendat.
Programul sferturilor Ligii (în semifinale învingătoarea din sfertul 1 dă piept cu învingătoarea din sfertul 3, formațiile victorioase în sferturile 2 și 4 urmând a lupta în a doua semifinală)
Iată programul Champions League 2019-2020
  • Sferturile de finală: 12, 13, 14 și 15 august;
  • Semifinalele: 18 și 19 august;
  • Finala: 23 august.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo