Manchester United este, cu siguranță, una dintre cele mai greu de prezis echipe în acest moment. Nu știi niciodată ce echipă se va prezenta la un anumit meci. Va fi cea care a câștigat cu PSG sau RB Leipzig? Sau cea care pierde acasă cu Crystal Palace și Arsenal?
Ei bine, în meciul de la Istanbul am avut parte de a doua variantă. United a venit cu ceva modificări în primul 11 la Istanbul, cel mai notabil în poartă, acolo unde a apărat Dean Henderson și în centrul apărării unde Axel Tuanzebe a fost titular.
Diavolii au controlat meciul în prima parte, dar cu o posesie sterilă, lipsită de ritm și creativitate. Totuși, golul primit de echipa lui Solskjaer în minutul 13 ridică mari semne de întrebare: englezii au fost surprinși cu întreaga echipă în apropierea careului advers (în minutul 13!). Un haos total din punct de vedere al așezării în teren de care a profitat cu mare plăcere Demba Ba, cel care, scăpat singur cu Henderson, l-a executat fără probleme pe portarul englez.
Champions League
Nici la Istanbul, nici la Londra! UEFA a decis unde se va juca finala Champions League din 29 mai
ACUM 6 ORE

Manchester United, lipsită de creativitate și cu mari probleme defensive

Turcii au jucat excelent și au știut exact cum să profite de greșelile englezilor, însă nu putem trece peste o defensivă cu adevărat lametabilă a diavolilor. Același stil haotic, cu o linie mult prea avansată, a mai creat două ocazii pentru gazde.
Într-un final, Istanbul și-a dublat avantajul prin Visca, cel care era mult prea liber în careu în minutul 40. Martial a redus din diferență doar trei minute mai târziu profitând o centrare de nota 10 a lui Luke Shaw.
Cu toate acestea, a doua parte a meciului s-a desfășurat în același fel iar intrările lui McTominay, Cavani sau Pogba nu au schimbat mare lucru. Manchester United a pierdut la Istanbul și continuă în același ritm de când Solskjaer este la echipă: un pas înainte, doi înapoi. Ce convenabil ar fi să fie liber de contract unul dintre cei mai căutați antrenori din fotbalul mondial în aceste momente.
Champions League
Mesajul lui Pep Guardiola pentru Chelsea, înaintea finalei Champions League
10/05/2021 LA 12:03
Champions League
UEFA e de acord cu mutarea finalei Champions League în Anglia, dar pune câteva condiții clare
10/05/2021 LA 09:55