Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho, game over!

Ion Alexandru

Actualizat 11/03/2020 la 15:19 GMT+2

Jose Mourinho a revenit în cel mai frumos campionat din lume pentru a juca cel mai urât fotbal din lume. Tottenham s-a transformat în mai puțin de un an din finalista Champions League într-un echipă banală, care nu se poate apăra și nu are cu cine să atace.

José Mourinho (Tottenham)

Credit imagine: Getty Images

Descinderea neinspirată a lui Mourinho la Tottenham este comparabilă cu revenirea fără glorie a lui Victor Pițurcă la Craiova. Portughezul și-a continuat parcursul opac din ultima perioadă de la Manchester United.
Jose Mourinho

Old Trafford, Teatrul coșmarurilor

13.03.2018. După 0-0 la Sevilla, Manchester United s-a prăbușit pe teren propriu și a fost eliminată din Champions League. Old Trafford s-a transformat în teatrul unui coșmar așteptat pentru fanii lui United care au contestat stilul de joc imprimat de Jose Mourinho. The Special One a rămas doar un apelativ gol de conținut în ultimii ani, iar Mourinho a rămas doar un personaj arogant fără a mai beneficia de avantajul rezultatelor din perioada Porto-Chelsea-Real Madrid.
José Mourinho

Eșecul fotbalului meschin

10.03.2020. Tottenham practică un fotbal meschin, iar Leipzig se distrează într-o dublă din Champions League în care doar dimensiunea succesului german a stat sub semnul întrebării. Jose Mourinho și-a găsit alibiul perfect după accidentările în lanț ale lui Kane, Son și Bergwijn. Portughezul și-a demolarizat constant propria echipă printr-un discurs plângăcios în ultimele săptămâni. Eliminarea după 0-4, la general, în fața lui Leipzig este doar ultima demonstrație de impotență defensivă a unui antrenor care s-a lăudat toată cariera cu capacitatea de a organiza perfect apărarea. La meciul precedent, disputat în Premier League, Burnley a avut 8 șuturi pe poarta lui Lloris. Asta în condițiile în care Mourinho a trimis pe teren 5 (cinci) fundași centrali de meserie în primul 11. Pochettino a construit echipa de pe White Hart Lane, iar portughezul a fost angajat de Tottenham pentru a aduce trofee. Mourinho a pierdut rând pe rând orice șansă de a-și indeplini obiectivele pentru care a semnat contractul în 20 noiembrie 2019. 9 înfrângeri în 26 de meciuri la Tottenham și doar 42% din puncte câștigate reprezintă cel mai slab parcurs din cariera lui Mourinho!

#JoseOut

Fanii lui Tottenham au început campania #JoseOut, dar portughezul plătit cu 15 milioane de lire pe an nu pare hotărât să-și recunoască minusurile.
Acest parcurs de la Tottenham poate însemna ultima șansă pentru Mourinho de a prinde un contract foarte mult la o echipă de top în Europa. De asemnea, visul lui Mourinho de a ajunge selecționerul Portugaliei devine o variantă reală. Omul care a adus titlul european la Lisabona, Fernando Santos are 65 de ani și își termină contractul cu Federația portugheză în această vară. Până atunci, Mourinho vrea să-și repare imaginea cu un succes împotriva echipei care l-a dat afară acum doi ani. Tottenham - Manchester United va fi duminică de la ora 18.30.
Premier League w30
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo