Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jose Mourinho le-a interzis jucătorilor să revadă înfrângerea umilitoare cu Bayern

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/12/2019 la 08:27 GMT+2

Jose Mourinho a declarat că le-a interzis jucătorilor lui Tottenham să revadă imagini video cu înfrângerea lor cu 7-2 în fața lui Bayern Munchen din octombrie.

Jose Mourinho

Credit imagine: Getty Images

Mourinho se află la Munchen pentru meciuril de miercuri seara cu Bayern, cu toate că nu există riscul unui rezultat asemănător, ambele echipe fiind calificate. Bayern a pierdut ultimele două meciuri jucate în Bundesliga și se află pe locul șapte în campionat, însă pentru Mourinho, trecutul recent nu reprezintă o îngrijorare.
”Am interzis orice imagine cu acel meci. M-am uitat la el de mai multe ori: eu, staff-ul meu și analiștii. Am încercat să analizăm fiecare aspect, dar băieții nu au voie să se uite. Deloc. Ne vom concentra mai mult pe noi decât pe Bayern”, a afirmat portughezul.
”Vom încerca să ne dezvoltăm propriul stil de joc, cu faze diferite, jucători diferiți. Dar există un anumit mod în care încercăm să jucăm și ne dezvoltăm principiile de joc. Suntem concentrați pe noi”, a adăugat el.
José Mourinho

Mourinho îi oferă un sfat lui Hans Flick

Mourinho a lăsat 10 jucători la Londra – sunt odihniți Serge Aurier, Jan Vertonghen, Dele Alli și Harry Kane. Hugo Lloris, Michel Vorm, Ben Davies, Harry Winks, Tanguy Ndombele și Erik Lamela sunt accidentați. Astfel, cel mai probabil în echipa de start se vor găsi tineri precum Kyle Walker-Peters, Juan Foyth sau Ryan Sessegnon. Vor exista însă și titulari obișnuiți iar Mourinho se așteaptă ca apărarea lui Spurs să aibă parte de un test important când va juca împotriva lui Robert Lewandowski.
”Credeți că echipa noastră este la fel fără Harry Kane. Nu este la fel. Bineînțeles și Bayern depinde puțin de Lewandowski. Antrenorul lor gândește diferit față de mine. L-am lăsat acasă pe Kane dar mă aștept ca Lewandowski să joace. Dar poate se accidentează miercuri și nu joacă în weekend – așa că ar fi mai bine să se gândească de două ori și să nu-l joace pe Lewandowski!”, a glumit Mourinho.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo