Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorii lui Inter, treziți din somn la 4 dimineața de ultrașii lui Gladbach! Care a fost motivul

Cosmin Cioboata

Publicat 01/12/2020 la 16:47 GMT+2

Borussia Monchengladbach și Inter se vor întâlni diseară, de la ora 22:00, în runda a 5-a a grupelor UEFA Champions League.

Fanii Borussiei Monchengladbach

Credit imagine: Twitter

Înaintea meciului din Germania, fanii lui Gladbach le-au pregătit o "surpriză" jucătorilor italieni, prin care s-au răzbunat pentru un eveniment petrecut în urmă cu aproape 50 de ani.
Noaptea trecută, în jurul orei 4:00, suporterii nemți s-au adunat în fața hotelului la care erau cazați jucătorii lui Inter și au declanșat un adevărat spectacol pirotehnic, care a durat mai bine de 5 minute.
Prin gestul lor, germanii au vrut să trezească din somn întreaga echipă a lui Antonio Conte, iar obiectivul a fost îndeplinit cu succes. La scurt timp după ce a început show-ul din fața hotelului, italienii s-au deșteptat.
Fanii lui Gladbach au pregătit și un banner pe care au scris un mesaj "răzbunător", care explică demersul lor: "Amintiți-vă Inter: lucrurile merg mai bine cu Coca-Cola!".
picture

Fanii Borussiei Monchengladbach

Credit imagine: Twitter

Fanii lui Monchengladbach, show pirotehnic la 4 dimineața în fața hotelului lui Inter

Mesajul nemților face trimitere la un alt meci dintre cele două echipe, disputat în sezonul 1971/1972 din Cupa Campionilor Europeni, vechea Champions League. La vremea respectivă, Gladbach a demolat-o pe Inter, scor 7-1, însă partida din Germania a fost marcată de un incident petrecut la scorul de 2-1.
Roberto Boninsegna, jucătorul lui Inter, a fost lovit de o cutie de Coca Cola și s-a prăbușit pe teren. Instantaneu a început un haos general, în urma căruia Boninsegna nu a mai continuat meciul. Italienii au acuzat că fotbalistul a fost grav rănit.
Cu toate acestea, meciul a continuat, iar formația germană s-a impus fără drept de apel, la diferență de 6 goluri.
La final, italienii au contestat aspru decizia de a lăsa meciul să continue, iar în cele din urmă oficialii competiției au anunțat că partida se va rejuca. La a doua încercare, Inter s-a impus cu 4-2, apoi a smuls un 0-0 în retur și s-a calificat.
Fanii lui Gladbach n-au uitat despre întâmplarea petrecută în urmă cu 49 de ani și s-au răzbunat aseară, într-un mod inedit.
Înaintea partidei de diseară, Gladbach este lider în grupa B din Champions League, cu 8 puncte. Real se află pe locul 2 (7p), Șahtior ocupă poziția a 3-a (4p), în timp ce Inter este codașa grupei, cu 2 puncte acumulate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo