Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorul care a refuzat să facă schimb de tricou cu Messi: "Știu ce însemna acest lucru"

Sebastian Ujica

Publicat 27/04/2020 la 10:37 GMT+3

Căpitanul celor de la FC Liverpool, Jordan Henderson, a vorbit despre duelul cu Leo Messi din sezonul trecut al UEFA Champions League.

Lionel Messi după înfrângerea cu Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Duelul dintre Barcelona și Liverpool din sezonul trecut al UEFA Champions League a reprezentat una dintre cele mai mari răsturnări de scor din istoria competiției. Liverpool s-a calificat în finală după ce pierduse în partida tur pe Camp Nou cu 3-0.
Căpitanul lui Liverpool, Jordan Henderson, a vorbit într-un interviu pentru Daily Mail despre duelul cu Leo Messi, cel care a marcat 2 goluri în partida tur din Spania. Henderson a contribuit și el decisiv în partida retur, fiind creatorul primul gol care a venit în startul partidei.

De ce nu a făcut schimb de tricou cu Messi

Henderson nu a început ca titular partida de pe Camp Nou. Și la retur a avut probleme medicale după un contact dur în prima repriză. Ca să poată să rămână pe teren și după pauză, Henderson a petrecut cele 15 minute dintre reprize pe bicicletă, astfel încât să rămână încălzit.
Am intrat pe teren destul de rapid în meci deoarece Naby Keita s-a accidentat. A fost prima dată când am fost pe teren cu Lionel Messi. Nu te gândești: Oh, Doamne, e el! Însă e clar că are un joc foarte diferit față de atunci când îl vezi la TV. Este atât de rapid. Mă gândesc acum și la lovitura liberă, încă nu îmi vine să cred că a înscris. Am crezut atunci că e posibil să execute scurt. V-am mai spus cât de bun este Ali (Alisson Becker), dar Messi a trimis mingea într-o zonă pe care Ali nu putea să o protejeze. Execuția, viteza, precizia - perfect!
Henderson a explicat și de ce nu a făcut schimb de tricou cu căpitanul adversarei.
Dacă m-am gândit să fac schimb de tricou cu el? Nu. Nu am făcut asta niciodată. Roy Keane mi-a spus când eram la Sunderland că dacă ceri cuiva tricoul, arată ca și cum îl venerezi
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo