Șansele la titlu ale lui Liverpool au fost spulberate după trei înfrângeri consecutive iar casele de pariuri îl dau în acest moment pe Jurgen Klopp drept noul favorit pentru a fi viitorul antrenor dat afară din Premier League.
Liverpool speră să își revină în UEFA Champions League iar cormoranii merg la Budapesta pentru a se înfrunta marți seara cu RB Leipzig. Klopp a insistat că nu trebuie să se îngrijoreze nimeni pentru el în ciuda unei perioade extrem de dificile pentru antrenorul german, mama sa decedând de curând.
Fanii lui Liverpool și-au arătat susținerea față de antrenorul german prin plasarea unui banner la intrarea pe Anfield pe care scria ”Jurgen Klopp YNWA (You ll Never Walk Alone)”.
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
25/11/2021 LA 12:29

Jurgen Klopp s-a declarat plin de energie

”Nu am nevoie de o pauză.Ultimul lucru pe care vreau să îl fac este să vorbesc despre chestiunile private, dar toată lumea știe că am avut parte de o perioadă dificilă”, a declarat Klopp.
”Când am ajuns la acest club, aveam 53 de ani, lucrasem în fotbal de 30 de ani, de 20 de ani ca antrenor, pot să separ lucrurile, nu aduc cu mine problemele personale. Sunt o persoană privată, dar când sunt la birou, sunt prezent. Nu trebuie să-și facă nimeni griji pentru mine. Barba devine din ce în ce mai grizonată, nu mai dorm așa de mult dar sunt plin de energie”, a adăugat germanul.
”Sper să schimbăm această situație. Multe persoane nu sunt mulțumite de rezultat și eu sunt responsabil 100% dar cred că am jucat bine pe alocuri”, a afirmat Klopp.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Liga Campionilor UEFA
Simeone, după al 6-lea rezultat negativ în 8 meciuri: "Sunt mai optimist ca niciodată"
25/11/2021 LA 10:04
Liga Campionilor UEFA
PSG e "casa groazei". Statistica rușinii: niciodată în istorie nu s-a mai întâmplat ceva similar
25/11/2021 LA 09:03