Ușor accidentat, internaționalul nostru a fost protejat de Mazzu, care l-a aruncat în luptă abia în minutul 87, când soarta partidei era decisă.
În locul lui Ianis, stafful tehnic al lui Genk l-a preferat pe turnul de control Paul Onuachu, unul din puținii jucători din fotbalul mare care măsoară pentru 2 metri (201 cm). Această mutare l-a surprins pe Klopp, care stabilise întreaga strategie cu Hagi Jr printre titulari. Chiar și așa, Oxlade Chamberlain i-a adus liniște lui Liverpool, marcând încă din minutul doi. Celelalte goluri ale disputei au purtat semnătura aceluiași Ox, care a reușit dubla, lui Mane și Salah
"Chiar nu mă așteptam la asta. Cea mai grea parte a meciului a fost că Mazzu a trimis în față un băiat foarte înalt, un tip foarte diferit față de Ianis Hagi, cel pe care îl așteptam noi. A gândit-o foarte bine antrenorul lor. Onuachu s-a folosit mult de fizic și a câștigat multe baloane", a mai zis antrenorul lui Liverpool.
Europa League
Gică Hagi, spectator de lux la finala Europa League! Ce a făcut după ce a ajuns la Sevilla
ACUM O ZI

De ce nu a fost Ianis Hagi titular cu Liverpool

Decarul echipei naționale a României s-a accidentat în meciul formației sale cu gruparea Standard Liege, în ultima etapă disputată în campionatul Belgiei, sâmbătă. A fost lovit în minutul 57 al meciului de către Gavory, iar antrenorul l-a schimbat imediat.
Din informațiile apărute în presa din Belgia, Hagi a fost într-o cursă contra-cronometru pentru a fi apt pentru partida din Liga Campionilor, cu Liverpool. Mazzu, tehnicianul campioanei Belgiei, a preferat să nu riște, dându-i lui Ianis doar câteva minute pe final.
După trei etape din Champions League, Genk mai păstrează doar șanse teoretice la calificarea în primăvara competiției. Oricum, șansele belgienilor erau mici încă de la început, într-o grupă în care Liverpool și Napoli plecau mari favorite. Italienii conduc grupa E, cu 7 puncte, trupa lui Klopp având cu un punct mai puțin.
În următoarea etapă din Premier League, Liverpool are o misiune complicată, contra lui Tottenham, pe teren propriu. Disputa va fi duminică, de la 18:30, în direct pe Eurosport 1 şi va fi prefaţată de Premier League Show.

Premier League este transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport 1.

Scottish Premiership
Ianis Hagi, dezvăluiri dure despre cea mai grea perioadă a carierei! "Nu-mi mai simțeam genunchiul"
16/05/2022 LA 08:47
Scottish Premiership
Revenirea lui Ianis Hagi pe teren se amână! Anunțul antrenorului lui Rangers despre român
03/04/2022 LA 15:25