Getty Images

Kylian Mbappe poate rata returul cu Dortmund. Starul lui PSG nu s-a antrenat în ultimele 2 zile

Kylian Mbappe poate rata returul cu Dortmund. Starul lui PSG nu s-a antrenat în ultimele 2 zile

10/03/2020 la 14:14Actualizare 10/03/2020 la 14:17

Paris Saint-Germain primește lovitură după lovitură înainte de returul din optimile UEFA Champions League contra celor de la Borussia Dortmund.

Campioana Franței, Paris Saint-Germain, o va întâlni miercuri seară pe Borussia Dortmund în returul optimilor UEFA Champions League. A fost 2-1 în manșa tur pentru nemți după dubla reușită de Erling Haaland. Borussia are un mic avantaj în plus pentru retur: partida se va desfășura fără spectatori.

Pentru Tuchel, duelul cu fosta echipă este unul vital: o eventuală eliminare ar duce la demiterea sa! Iar managerul german nu știe dacă va putea să conteze la partida cu Dortmund pe starul echipei, Kylian Mbappe.

Mbappe, cel care a pasat decisiv la golul lui PSG din meciul tur, nu s-a antrenat în ultimele 2 zile, având gâtul inflamat. Astfel, Tuchel va avea de luat o decizie dificilă chiar dacă Mbappe va putea să se antreneze miercuri, în ziua partidei.

Kylian Mbappe este și în acest sezon golgheterul celor de la Paris Saint-Germain și este într-o formă extraordinară, reușind 6 goluri în ultimele 3 partide ale lui PSG.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.