Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laporta și-a intrat deja în rol la Barcelona! Ce le-a transmis jucătorilor înainte de returul cu PSG

Nicu Savin

Actualizat 08/03/2021 la 13:56 GMT+2

Joan Laporta este noul președinte de la FC Barcelona. Chiar dacă nu și-a început încă în mod oficial mandatul, noul șef de pe Camp Nou și-a intrat în rol și a vizitat echipa, pe care a încurajat-o înaintea returului cu PSG din optimile Champions League.

Laporta wünscht sich Messi-Verbleib

Credit imagine: SID

Joan Laporta a câștigat detașat alegerile pentru președinția Barcelonei, iar de astăzi a început deja să-și exercite rolul. Pe lângă declarațiile privind planurile de viitor pentru clubul catalan, Laporta a întreprins deja o vizită la baza de antrenament a echipei.
Barcelona urmează să plece la Paris, pentru returul cu PSG din optimile Champions League. Chiar dacă misiunea catalanilor e aproape imposibilă după înfrângerea cu 4-1 din tur, noul președinte i-a încurajat pe antrenori și jucători, insistând că o nouă remontada este posibilă.
"Momentul este unul foarte dificil, dar trebuie să mergem la Paris pentru a concura și pentru a apăra deminitatea Barcelonei. Revenirea este una complicată, dar nu imposibilă. Am speranțe. Sunt întotdeauna optimist și mi-au plăcut foarte mult declarațiile lui Jordi Alba în care spunea că Barça trebuie să meargă să concureze la Paris. Vom concura cu capul sus și nu trebuie să excludem nimic. Dacă am reușit o dată, o putem face și a 2-a oară.", a spus Laporta, citat de Mundo Deportivo.

LAPORTA, DESPRE SITUAŢIA PRELUNGIRII CONTRACTULUI LUI MESSI: "NU POT VINDE AŞTEPTĂRI FALSE"

Laporta vrea să aibă o politică transparentă în tot ceea ce face la club şi a abordat, în primul său discurs, subiecte sensibile. Cum situaţia financiară e una precară, noul conducător blaugrana nu poate promite că Lionel Messi, care a vrut să plece în toamnă, va continua pe Camp Nou.
"Desigur voi vorbi cu Messi, care a demonstrat că iubeşte Barcelona. Propunerea economică pentru un nou contract va fi cea pe care clubul şi-o permite în acest moment. Sper să îl intereseze, atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv. Faptul că Messi a venit azi cu unul din fiii săi să voteze m-a emoţionat. Sper să fie un semnal. Dacă va pleca, o va face prin uşa din faţă, cum merită. Propunerea de prelungire va exista, normal, dar depinde de el. Nu pot vinde aşteptări false. Cu siguranţă că banii nu sunt cel mai important lucru pentru Leo", a spus Laporta, citat de Mundo Deportivo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo