Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leo Messi, după primul meci în care a fost integralist: ”Sunt obosit, îmi lipsește ritmul”

Sebastian Ujica

Actualizat 07/10/2019 la 14:05 GMT+3

Messi a jucat pentru prima dată în acest sezon timp de 90 de minute în victoria cu 2-1 în fața celor de la Inter.

messi

Credit imagine: Getty Images

Leo Messi s-a oprit la zona mixtă după partida cu Inter Milano din UEFA Champions League, câștigată de Barcelona cu 2-1 după ce catalanii au fost conduși încă din minutul 3.
”Aveam nevoie să câștigăm pentru că este o grupă complicată, a fost egal în primul meci și o victorie acasă este un pas mereu foarte important. A fost nevoie de mult efort pentru că (Inter) e o echipă grozavă și a arătat asta, mai ales în prima repriză. După pauză a fost mai bine, presiunea noastră mai bună, am avut un joc mai ordonat, de echipă, și am creat ocazii. A fost dificil pentru că Inter a ținut mulți oameni în apărare, dar am încercat și din fericire au venit golurile și victoria.
Era importantă victoria astăzi, am câștigat și cu Getafe și avem Sevilla la finalul săptămânii. Vom încerca să câștigăm și acel meci pentru a evita discuțiile controversate când nu există fotbal și sunt multe zile în care doar se vorbește” a spus Messi, făcând referire la pauză internațională de după următoarea etapă.

Messi despre relația cu Griezmann

Leo Messi a vorbit și despre achiziția verii pentru Barca, transferul lui Antoine Griezmann de la Atletico Madrid. Francezul spunea într-un interviu în această săptămână că a fost greu să aibă o relație cu Messi până acum deoarece amândoi sunt introvertiți iar argentinianul a avut două accidentări de la startul sezonului.
”Desigur că nu avem nicio problemă, este o relație bună între toți cei din vestiar, suntem uniți. Suntem conștienți că nu este cel mai bun moment, aveam nevoie de această victorie pentru a reveni pe drumul cel bun și acum putem merg doar pe drumul cel bun. Am câștigat două meciuri importante și dacă va continua această dinamică vom continua să creștem.
Încerc să încep cu adevărat sezonul, sunt primele 90 de minute jucate în totalitate, mă bucur că am încheiat ok, deși mă simt obosit și îmi lipsește ritmul. Cu cât voi juca mai multe partide cu atât va fi mai bine, eu sunt obișnuit să joc. Ne-am antrenat destul de puțin pentru că am jucat 2 partide și nu am avut timp prea mult între partide. Mă simt mai bine când joc și am un ritm” a mai spus Messi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo