Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Messi a refuzat să-i strângă mâna unui jucător de la Napoli, după calificarea în sferturile UCL

Cosmin Cioboata

Actualizat 09/08/2020 la 16:29 GMT+3

Barcelona s-a calificat în sferturile UEFA Champions League după ce a trecut de Napoli (4-2, la general). La finalul returului de pe Camp Nou (scor 3-1), Lionel Messi a refuzat să-i strângă mâna lui Kostas Manolas, anunță newsbeezer.com.

Leo Messi, căpitanul celor de la Barcelona

Credit imagine: Getty Images

Messi și Manolas s-au mai întâlnit pe vremea când fundașul grec evolua la AS Roma, iar echipa sa elimina dramatic Barcelona în sferturile Champions League din sezonul 2017/2018. La vremea respectivă, formația de pe Stadio Olimpico reușea să întoarcă soarta calificării în retur (scor 3-0), după ce pierduse cu 4-1 în manșa tur. Manolas a marcat golul decisiv în partida din Italia, cu 8 minute înainte de final.
Potrivit presei internaționale, Manolas ar fi aruncat câteva "săgeți" către trupa catalană vara trecută, într-un meci amical dintre Barca și Napoli, amintindu-le lui Messi&Co de eliminarea dureroasă din urmă cu 2 sezoane. Sursa citată susține că Messi nu l-a iertat pe internaționalul grec, refuzând să-l salute la finalului meciului de aseară.
Gestul inedit al căpitanului Barcelonei l-ar fi deranjat pe Manolas, care a părăsit furios terenul.

Barcelona va juca împotriva lui Bayern Munchen în sferturile UEFA Champions League

Barcelona s-a distrat cu Napoli în debutul meciului de pe Camp Nou, reușind să deschidă scorul după 10 minute. Lenglet a marcat cu capul după un corner executat de Rakitic. A fost primul gol marcat de fundașul francez în UEFA Champions League, pentru trupa pregătită de Quique Setien.
Leo Messi și-a început recitalul de acțiuni personale în minutul 23, când a reușit să dubleze avantajul catalanilor. Starul argentinian a trecut printre 2 adversari, a rămas cu noroc în controlul mingii, apoi l-a învins elegant pe goalkeeper-ul lui Napoli, cu un șut din câțiva metri de poartă.
Napoli este a 35-a "victimă" a lui Messi în Champions League.
Messi a reușit să marcheze din nou în minutul 30, însă reușita a fost anulată pe motiv de henț. Tot Leo Messi s-a aflat în prim-plan înainte de pauză, când a obținut un penalty după un contact cu uriașul Koulibaly. Fundașul lui Napoli a degajat în picorul lui Messi, după ce argentinianul a intrat excelent în fața sa, în careul italienilor.
Luis Suarez a transformat impecabil în minutul 45+1, cu un șut la vinclu. A fost golul cu numărul 25 pentru Suarez în Champions League: unul pentru Ajax și 24 pentru Barcelona. Atacantul catalanilor este al doilea jucător uruguayan care atinge această bornă, după Edinson Cavani, fostul vârf al lui PSG.
Insigne a reușit să reducă din diferență în minutul 45+5, tot din lovitură de la 11 metri. Rakitic a faultat în careu, iar centralul a dictat penalty. Atacantul lui Napoli a transformat fără emoții, păcălindu-l pe Ter Stegen.
Repriza secundă a fost lipsită de goluri, iar Barcelona s-a calificat cu scorul de 4-2 la general, după 1-1 în tur și 3-1 în retur, și va juca împotriva lui Bayern Munchen în faza următoare. Cele două echipe se vor întâlni pe 14 august, în "Final 8"-ul de la Lisabona.

UEFA Champions League | Iată cum arată tabloul final al sferturilor de finală

  • Atalanta vs PSG (12 august)
  • RB Leipzig vs Atletico Madrid (13 august)
  • Barcelona vs Bayern Munchen (14 august)
  • Manchester City vs Lyon (15 august)
Iată cum vor arăta duelurile din semifinalele UEFA Champions League:
  • RB Leipzig/Atletico Madrid vs Atalanta/PSG
  • Manchester City/Lyon vs Barcelona/Bayern Munchen
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo