Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool și PSG încearcă să întoarcă soarta calificării în returul optimilor UEFA Champions League

Vlad Dumitrescu

Actualizat 11/03/2020 la 15:29 GMT+2

În seara aceasta se vor juca Liverpool - Atletico Madrid și PSG - Borussia Dortmund în returul optimilor de finală ale UEFA Champions League. Liverpool va încerca o nouă revenire după meciul pierdut în tur la Madrid în timp ce PSG va juca cu tribunele goale în meciul cu echipa lui Lucien Favre.

FC Liverpool

Credit imagine: SID

Liverpool - Atletico Madrid (22:00)

În meciul tur de pe Wanda Metropolitano, Liverpool a făcut una dintre cele mai slabe partide din acest sezon. Formația lui Jurgen Klopp nu a reușit nici măcar un șut pe poartă, fiind anihiliată perfect de mașinăria defensivă a lui Diego Simeone. După acest meci, au mai venit alte două înfrângeri care au pus pentru prima dată sub semnul întrebării acest sezon al cormoranilor. Liverpool și-a revenit însă în weekend în Premier League atunci când a învins-o pe Bournemouth cu 2-1 grație golurilor reușite de Salah și Mane.
Puține sunt echipele care pot păstra un astfel de avantaj precum Atletico iar tocmai de aceea formația lui Simeone pornește ca favorită în acest meci. Totuși, să reziști în fața lui Liverpool pe Anfield pare una dintre cele mai dificile sarcini din fotbal la ora actuală - Liverpool a câștigat 22 de meciuri consecutive pe Anfield Road în Premier League. Pentru cormorani, provocarea va fi să treacă de una dintre cele mai bune defensive din lume. Totul pare posibil însă după revenirea istorică din sezonul trecut cu Barcelona, cu taote că Atletico pare o formație mult mai dificilă în acest context.
Vestea bună pentru Liverpool este reprezentată de revenirea lui Jordan Henderson. Totuși, Alisson rămâne accidentat și nu va fi disponibil.
Erling Braut Haaland et Thiago Silva (PSG) lors de la rencontre Borussia Dortmund-Paris Saint-Germain / Ligue des champions

PSG - Borussia Dortmund (22:00)

Paris Saint-Germain va încerca să ignore dezavantajul de a juca cu porțile închise partida cu Borussia Dortmund și să întoarcă înfrângerea cu 2-1 din tur de pe Westfallenstadion. Meciul lui PSG cu Strasbourg din cea mai recentă etapă din Franța a fost amânat din cauza cornavirusului așa că francezii au avantajul de a veni după mai multă odihnă. Totuși, echipa lui Tuchel va fi fără Veratti și Meuner (suspendați după cartonașele galbene primite în tur), dar mai important cel mai probabil este că se pare că Mbappe s-a antrenat cu echipa și va putea juca diseară.
Borussia Dortmund vine după o victorie în campionat împotriva lui Monchengladbach iar Lucien Favre va aleage cel mai probabil același ”11”. Vom avea partea așadar de un nou duel între Kylian Mbappe și Erling Haaland. În tur Mbappe nu a strălucit însă a reușit un gol de excepție. Totuși, starul francez a fost eclipsat de Haaland care a reușit o dublă de senzație. Cu siguranță, Mbappe va dori să demonstreze că rămâne principalul candidat pentru a prelua ștafeta de la Messi și Ronaldo.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo