Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool - Real Madrid | Klopp, impresionat de Vinicius Jr: "Un jucător extraordinar!"

Cosmin Cioboata

Publicat 13/04/2021 la 18:17 GMT+3

Jurgen Klopp a rămas impresionat de prestația lui Vinicius Jr. în meciul tur dintre Real Madrid și Liverpool, scor 3-1, din sferturile UEFA Champions League. Managerul "cormoranilor" nu renunță la luptă și spune că echipa sa va încerca să întoarcă soarta calificării.

Klopp

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a pierdut manșa tur din sferturile UEFA Champions League, scor 1-3, pe terenul lui Real Madrid. Vinicius Jr. a fost MVP-ul meciului, reușind o "dublă" în poarta lui Alisson.

Liverpool - Real Madrid | Klopp, impresionat de Vinicius Jr: "Un jucător extraordinar!"

La conferința premergătoare partidei retur, de pe Anfield (mâine, ora 22:00), Jurgen Klopp a lăudat prestația excelentă reușită de Vinicius în duelul de la Madrid. Mai mult, managerul lui Liverpool a recunoscut că modul în care atacantul brazilian a jucat nu l-a surprins deloc.
"Am rămas impresionat de jocul lui Vinicius, dar nu am fost surprins. Fără doar și poate, este un jucător extraordinar. Toată lumea știa asta, înainte ca Real Madrid să-l transfere. Apoi a devenit și mai bun.
La unul dintre golurile sale puteam să ne apărăm mai bine, în timp ce la celălalt a fost vorba despre o primă atingere și o finalizare excelentă din partea lui. Am încercat să evităm pasele trimise în direcția lui, iar acest lucru care nu este deloc simplu. Deci pot să spun că m-a impresionat, însă nu m-a surprins.", a spus Jurgen Klopp, citat de Marca.
Vinicius Jr y Jurgen Klopp (Real Madrid Liverpool)

Toni Kroos, elogiat de Klopp înainte de Liverpool - Real Madrid

Jurgen Klopp a avut cuvinte minunate și la adresa conaționalului său, Toni Kroos. Mijlocașul Realului a oferit un assist superb la primul gol înscris de Vinicius în meciul tur de la Madrid.
"Kroos este unul dintre marile talente ale fotbalului german din ultimii mulți, mulți ani. A demonstrat că este un jucător minunat încă de la o vârstă foarte fragedă.
A făcut o treabă grozavă la Bayern Munchen, apoi a bifat un transfer curajos la Real Madrid. Iar aici a devenit unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume. Să nu uităm că a câștigat și Cupa Mondială (n.r. - în 2014).
Evident, a avut o carieră extraordinară până acum și sunt sigur că mai are multe de arătat. Este o persoană plăcută. Nu ne cunoaștem foarte bine, dar îl apreciez și îl admir enorm pentru că este un jucător fantastic. Este foarte dificil să te aperi în fața lui... știe cum să mute jocul pe teren. Este 'pachetul complet', ca să fiu sincer.", a mai declarat Klopp.
Toni Kroos

Liverpool - Real Madrid | Klopp nu renunță la luptă: "Trebuie să ne creăm propria atmosferă!"

Liverpool va avea de recuperat un handicap de 2 goluri în meciul de pe Anfield. Evident, în presa internațională a fost amintită "remontada" campioanei Angliei din urmă cu 2 ani, împotriva Barcelonei: 4-3 pentru "cormorani", la general, după ce catalanii s-au impus cu 3-0 în tur.
Deși este o fire optimistă, Klopp știe că va fi greu de repetat acea revenire miraculoasă, ținând cont că Liverpool nu va putea beneficia de sprijinul fanilor în fața lui Real Madrid:
"Când ești condus cu 3-1, pare că ești ca și eliminat și nu mai ai multe de pierdut. Dar noi vom încerca să întoarcem rezultatul. Aceasta este misiunea noastră. Real a fost mai bună decât noi în meciul tur, iar noi nu ne-am ridicat la nivelul pe care știu că îl putem atinge. Dar mai avem un meci de disputat.
Rezultatul din tur și calitatea adversarului reprezintă o problemă. Evident, va conta foarte mult și lipsa suporterilor din tribune. Trebuie să ne creăm propria atmosferă.", a mai spus Jurgen Klopp.
Meciul retur Liverpool - Real Madrid, din sferturile UEFA Champions League, va putea fi urmărit livetext pe eurosport.ro, mâine de la ora 22:00.
picture

#ETalks Champions League revine cu meciuri spectaculoase în sferturile de finală

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo