Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool și Napoli, primele echipe care se califică în optimile Champions League, în această seară

Cosmin Cioboata

Actualizat 10/12/2019 la 22:30 GMT+2

Liverpool și Napoli au obținut calificarea în primăvara europeană, după ce au câștigat ultimele meciuri din grupele UEFA Champions League.

ucl last match

Credit imagine: Getty Images

Salzburg - Liverpool 0-2

Campioana Europei a avut emoții în prima repriză contar celor de la Salzburg, care puteau să înscrie prin Minamino și Hwang. Salah a fost omul cu ocaziile din tabăra lui Liverpool, dar n-a reușit să deblocheze tabela până la pauză. În cele din urmă, Keita, un fost jucător de la Salzburg, a deschis scorul pentru "cormorani", cu o lovitură de cap din interiorul careului.
Mohamed Salah și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, la un minut distanță de reușita colegului său. S-a încheiat 2-0 pentru liderul actual din Premier League, care își va apăra în continuare trofeul câștigat în sezonul anterior.

Napoli - Genk 4-0

În celălalt meci al grupei E, Napoli s-a distrat cu Genk, echipă pentru care a jucat și Ianis Hagi, introdus spre final. Milik a deschis scorul pe San Paolo după doar trei minute, când cel mai tânăr portar din istoria Champions League a gafat incredibil. Atacantul polonez a trimis în poarta goală, iar până la pauză reușea să facă hattrick-ul. Mai întâi cu o reluare din fața porții, apoi din lovitură de la 11 metri.
Mertens a stabilit scorul final, cu un gol reușit tot din penalty. Formația pregătită de Ancelotti avea nevoie de cele trei puncte ca să-și asigure calificare. Napoletanii au reușit fără emoții să atingă acest obiectiv și li se vor alătura în optimile de finală celor de la Liverpool.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo